Category Archives: Gatsby Deodorant Street Fair

>TIPS : APA ADA DENGAN NUFFNANG

> Selamat petang,baru settle separuh kerja.Ni tgh berehat sebentar bersama kitkat sebab otak semak.Lagi beberapa jam saya akan dapat berehat dengan tenang.Terasa macam lambat pulak nak pukul 6.Hari ni macam2 cerita saya baca dari blog prang lain.Berita yang menggemparkan ialah … Continue reading

Posted in Article, Buat Duit Dengan Nuffnang, Buffered earning, Eyriqazz, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Suterablogger, Tips, tips blogging | 27 Comments

>CULTURE : BAGUS KALAU KITA ADA IDEA TAPI…

> Hye geng,entry pantas sebab pukul 4 saya nak kena siapkan kerja sikit.Ni berehat setelah pergi buat ukuran kat bangunan lagi satu.Sebelum apa2 saya nak ucap terima kasih kat readers & follower (termasuk blogger2) yang masuk blog ni & support.Ni … Continue reading

Posted in Article, Bagi Idea, Bloggers, Blogging, Culture, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair, Murai.com.my | 16 Comments

>BEAN MORENO = DARKBATMAN – MUNGKIN TIDAK

> Selamat petang,entri nasib2 ni saya sempat publish sebelum balik kerja.Setelah saya settlekan masalah laptop PUAN.Semakin dekat masa semakin penat dan banyak kerja macam dah faham2 je apa akan terjadi di akhir bulan.Saya tak sabar untuk merasa kebebasan dalam hidup. … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Darkbatman, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair | 29 Comments

>GATSBY DEODORANT STREET FAIR – LAST PART (MAKSUDNYA EPISOD AKHIR)

> Selamat tengah hari,sorry lambat lagi up entri sebab hari ni “Mat Bangla” ni agak sibuk kene kemas barang kat MidValley.Ni baru sampai depan pc.It Support buat kerja cleaner ada ke patut.Korang jangan pulak anggap saya dah tak nak update … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair | 28 Comments

>GATSBY DEODORANT STREET FAIR MEMANG BEST…BLOGGER BLOGSPOT BUAT KEJUTAN…MANA PI BLOGGER2 YANG OTAI SANGAT TUH!

> Hye cukuplah kita bersedih dengn pemergian Achik Spin.Nak buat macam mana Allah lebih sayangkan dia.Sebagai peminat saya harap keluarga Arwah bersabar dengan pemergian bintang tanah air tu sebab ajal dan maut itu sudah ditentukan.Kita manusia cuma menunggu giliran untuk … Continue reading

Posted in Achik Spin, Article, Bloggers, Blogging, Event Coverage, Gathering, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair, Suterablogger | 73 Comments

>PERGINYA ACHIK SPIN MENINGGALKAN KITA

> Hye selamat pagi semua,Sorry ye semalam saya tak sempat nak update apa2 selepas event Gatsby.Saya ingatkan nak buat entri yang agak best untuk korang tapi malangnya sejurus sampai je kat umah saya landing dan terus dibuai mimpi indah kerana … Continue reading

Posted in Achik Spin, Article, Artis, Blogging, Gatsby, Gatsby Deodorant Street Fair | 5 Comments

>GATSBY DEODORANT STREET FAIR LIVE BLOGGING

> Hye guys,morning eyh pagi ni saya update luar biasa sikit sebab guest what?I am doing “Live Blogging” for Gatsby Deodorant Street Fair.Satu penghormatan untuk saya selaku blogger baru (uiks baru ke?hak3).Korang mesti pernah dengar pasal event ni kan saya … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Competition, Event, Gatsby Deodorant Street Fair, live blogging | 29 Comments