Category Archives: WIGGY

>MOVIE : KARATE KID

> Hye selamat malam korang.Aisey man baru dapat online disebabkan tiada kemudahan dan memantg tak boleh nak online tapi at least saya rasa happy bekerja tanpa gangguan sesiapapun.Itulah salah satu yang dinamakan ‘Freedom of Life’.Saya tak rasa sangat dah even … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Movies, nuffnang, WIGGY | 16 Comments

>PROJECT ALPHA : ROAD TRIP WITH MY BROADBAND

> At las saya dapat tulis entri untuk “Project Alpha”.Last week tak dapat tulis sebab terlampau sibuk dengan task.Nak cerita pasal Broad Band.Sekarang ni kalau takde internet kat memang hidup rasa tak best.Kenapa?Sebab dengan internet macam2 yang kita boleh buat.Lagi2 … Continue reading

Posted in Article, Blogging, P1, Project Alpha, WIGGY | 2 Comments