Category Archives: Azam 2011

>SELAMAT TAHUN BARU 2011

>SELAMAT TAHUN BARU 2011 Artwork by Bean Moreno Salam guys, Macam mana sambutan tahun baru 2011?Kat mana korang celebrate?Soalan-soalan ni memang biasa diajukan setiap kali pagi 1 January setiap tahun.Agak pelik kalau 1 January orang tanya bila ko nak beli … Continue reading

Posted in Azam 2011, Happy New year, Selamat Menyambut Tahun Baru 2011, Tahun Baru 211 | 4 Comments

>CONTEST MAT JOE | AZAM TAHUN BARU 2011

> CONTEST MAT JOE | AZAM TAHUN BARU 2011 Hye guys, Dah lama tak join contest kawan-kawan.So disebabkan Mat Joe merupakan salah seorang blogger yang agak rapat dengan saya maka saya rasa tak best kalau tak join contest dia.Persoalan pertama … Continue reading

Posted in Azam 2011, Contest, Mat Joe, Wishlist | 16 Comments