Category Archives: Berita Harian

>SURAT KHABAR SEPATUTNYA MEMBUKA BUKAN MENUTUP MINDA

> SURAT KHABAR SEPATUTNYA MEMBUKA BUKAN MENUTUP MINDA Salam guys, Isnin muncul lagi dengan macam-macam kerja.Tapi cool je dah namapun bekerja dengan orang so buat jelah kelauan macam kuli.Korang faham tak apa sebenarnya yang nak saya sampaikan.First of all sebelum … Continue reading

Posted in Akhbar, Berita Harian, Harian Metro, Surat Khabar, Surat Khabar Sepatutnya Membuka Bukan Menutup Minda, Utusan Malaysia | 19 Comments

>LIVERPOOL BAKAL DAPAT OWNER BARU | FOOTBALL

> LIVERPOOL BAKAL DAPAT OWNER BARU | FOOTBALL Salam guys,saja up entri awal sikit.Just nak kongsi kegembiraan dengan korang.So mungkin entri ni pendek sebab saya tak boleh nak melalut bila tulis entri masa kerja.Kang tak pasal-pasal kena cekup potong gaji … Continue reading

Posted in Berita Harian, Football, Liverpool, Liverpool FC | 10 Comments

>HARI RAYA AIDILFITRI JATUH PADA HARI KHAMIS

> ISU : HARI RAYA AIDILFITRI JATUH PADA HARI KHAMIS Selamat pagi guys dan selamat berpuasa di hari Sabtu ye.Jangan tak puasa tau sebab tinggal lagi berapa hari je Ramadhan akan tinggalkan kita.Memang rugi bagi siapa yang tak completekan puasa … Continue reading

Posted in Berita Harian, Hari Raya Aidilfitri, Raya Hari Khamis | 10 Comments

>DEMONSTRASI CARI MAKAN

> NEWS : DEMONSTRASI CARI MAKAN Salam reader & bloggers,apa cerita hari ni?Mesti ada sikit perasaan malas nak bikin kerjakan.Yelah dapat cuti straight 5 hari.Bean Moreno un akan terasa macam tu sebab dah lebih seminggu tak kerja beb.Otakpun dah jadi … Continue reading

Posted in Berita Harian, Indonesia, News, Utusan Malaysia | 6 Comments

>5 PERKARA GHAIB LUAR JANGKAAN ILMU

> Hye selamat tengahari guys.Dah Lunch?Saya baru je balik lunch tadi makan nasi goreng ayam.Sedap beb nasi ayam mamak tu buat.hoho..Apahal nak cerita pasal makan lunch pulak kan.Tadi saya cerita pasal Simon Mojack (teringat pulak katun mojako) yang mati kan.Tadi … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Berita Harian, Fahami, Islamic, Suterablogger | 19 Comments