Category Archives: Worldcup 2010

>PORTUGAL DAN BRAZIL SERI

>WORLDCUP 2010 : PORTUGAL DAN BRAZIL SERI Hye selamat malam guys.Malam ni apahal rmai tak tido lagi?Owh lupa pulak esok sabtu plakkan. Saya baru balik dari tgk bola.Brazil lwn Portugal. Result yang dh boleh diramal sbb dua2 team memang dh … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Worldcup 2010 | 5 Comments

>TRIP : AKHIRNYA BEAN MORENO JEJAK TANAH GERIK

> Salam dan selamat malam,Yeay akhirnya saya dapat update jugak dan tak perlu takut sebab kat hotel ni ada wireless.Untuk pengetahuan korang Bean Moreno sekarang berada di Gerik,sebuah pekan kecil yang memang kecil (memanglah takkan besar pulakkan).Saya dah agak sugul … Continue reading

Posted in Bean Moreno, Suterablogger, Trip, Worldcup 2010 | 4 Comments

>WORLDCUP 2010 : DEMAM SEMAKIN HAMPIR

> Selamat tengahari ye semua,baru balik dari Masjid India dan korang jangan salah faham ye.Saya pergi Masjid India bukan dengan niat belajar menari bngra mahupun beli daun kari.Seperti biasa menjadi driver kepada Datin Seri aiensepet.Baru habis kecilkan gambr2 even Digi … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Article, comercial, Iklan, Nike, Samba, Worldcup 2010 | 4 Comments