Category Archives: Samseng

>36 ITU SAMSENG?

> 36 ITU SAMSENG? Salam guys, Mula-mula saya nak tanya korang adakah menjadi samseng itu cool?Sebenarnya nombor ni saya dah lama dah dengar sejak saya still student lagi.Saya still ingat masa saya study kat Poli dulu (poli mana itu biarlah … Continue reading

Posted in 36, 3LINE, KONGSI GELAP, Samseng | 22 Comments

>TIPS : FOLLOWER JUGA BOLEH MENJATUHKAN MORAL BLOG OWNER

> Salam semua,Dah lunch ke blom?saya baru balik lunch ni tgh tunggu boss kasi dana untuk beli software.So lepas je saya dapat dana tu saya dah takde depan pc sebab kena pergi Low Yatt angkat barang.Saya tak sempat nak baca … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Gangster, KONGSI GELAP, Motivation, Samseng, Tips, tips blogging, Traffic, Untuk apa jadi follower | 54 Comments

>ASEAN LOGIC CAMPAIGN

>   Morning semua.Adus satu kejutan berlaku hari ni di mana pagi2 saya dah produce entri baru.Ini bukanlah satu yang biasa saya buat selaku blogger.Kalau ada pun mungkin sebulan 2 kali perkara pelik dan ajaib ini akan berlaku.hak2. Semalam saya … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, campaign, Contest, Earn, internet marketing, Promotion, Samseng, Service, Suterablogger | 7 Comments

>SAMPAI UNTUK BERJUANG

> Haloo saya dah sampai di rumah dan akhirnya dapat online tanpa gangguan internet yang perlahan.Rasa kurang best sekiranya saya hanya dapat kuarkan satu entri sahaja.Bukan sebab nak popular tapi bila benda yang ada dalam kepala dibiarkan kering maka migren … Continue reading

Posted in 30, 36, 3LINE, 77, Blogging, Crow Zero, Gangster, Movies, Samseng, Story | 12 Comments