Category Archives: Hari Bapa

>SETIN BISKUT UNTUK IBU AYAH

> CULTURE : SETIN BISKUT BUAT IBU AYAH Salam dan selamat pagi semua.Hari ni Bean Moreno cuba berpuasa sebab dah lama tak berpuasa.Betullah bulan puasa ni memang banyak dugaan yang saya alami dan dugaan semua berat & besar.Tapi saya hanya … Continue reading

Posted in Culture, Hari Bapa, Harian Metro, Hormat, Ibu | 2 Comments

>PANDANGAN MATA & HATI BEAN MORENO : KEGANASAN YAHUDI, SELAMAT HARI BAPA, VIDEO PORNO ARIEL PETERPAN, WORLDCUP 2010

> Salam & selamat pagi semua.Hari ni hari ahad kan so semua cuti.Jadi saya menaip entri ni tanpa rasa sakit hati jika takde orang baca sebab saya faham hari ahad memang kebanyakan orang nak bangun lambat.Yelah cuti pulakkan. Hari saya … Continue reading

Posted in Adidas Jabulani, Ariel Peterpan, Article, Bean Moreno, Blogging, Gaza, Hari Bapa, Israel, Suterablogger, World Cup 2010 | 6 Comments