Category Archives: Kumpulan Jambu

>MAHARAJA LAWAK | MINGGU KEDUA – SAINGAN YANG BEGITU SENGIT

> MAHARAJA LAWAK | MINGGU KEDUA – SAINGAN YANG BEGITU SENGIT Salam guys, STraight to the point sebab malas nak menaip panjang-panjang.  Kalau taip panjangpun korang baca ps je bukan baca semua.  Ok siapa layan Maharaja Lawak semalam?  Saya layan … Continue reading

Posted in Jozan, Kumpulan Jambu, Maharaja Lawak Minggu Dua, Sepah, Video Maharaja Lawak Minggu 2 | Leave a comment

>MAHARAJA LAWAK | MINGGU PERTAMA – JOZAN AGAK KURENG CHA!

> MAHARAJA LAWAK | MINGGU PERTAMA – JOZAN AGAK KURENG CHA! Salam guys, Selamat malam,  wah dah lama tak menaip untuk blog ni.  Tapi apa-apapun thanks to all supporters yang still masuk blog ni (ni termasuk traffik sesat dari Google) … Continue reading

Posted in Kumpulan Balas, Kumpulan Jambu, Kumpulan R2, Maharaja Lawak | Leave a comment