Category Archives: Event

>3 TERIMA KASIH UNTUK 3 PERKARA BERBEZA

> 2 TERIMA KASIH UNTUK 2 PERKARA BERBEZA Assalamulaikum dan selamat petang… First of all saya nak mintak maaf kat readers sebab up kan entri lama-lama.Semua tips yang saya up kan baru-baru ni adalah entri yang telah saya publish awal … Continue reading

Posted in 3 Terima Kasih Untuk 3 Perkara Berbeza, Bean Moreno, Digi, Event | 10 Comments

>STANDARD CHARTED BREEZE BLOGGER MEET UP | EVENT

> STANDARD CHARTED BREEZE BLOGGER MEET UP | EVENT Selamat malam guys?Dah makan malam?Bean Moreno jap lagi masak sebab tunggu aiensepet masak.Kesian dia balik-balik kerja je dah kena masak.Saja suruh dia masak sebab masakan dia sedap.Apa yang korang fikir tentang … Continue reading

Posted in Breeze, Event, Event Coverage, nuffnang, Standard Charted | 15 Comments

>ENTRI MENENANGKAN JIWA RAGA

> Demam masih menyerang diri ini.Badan masih lemah tetapi Bean Moreno masih pergi kerja sebab nak kena buat Handover.Dengan internet yang lembab ni memang susah nak blogwalking.HSBB still tak boleh pasang sebab pihak yang bertanggung jawab kata kena drill fiber … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Digi Internet Pimp My Day, Event, Geng Blogger | 11 Comments

>KAMI MENANG HADIAH RM12K

> Alamak rasa macam terlambatlah pulak kasi up entri.Check Nuffnang analytic baru bapa visitor je.hak3…Saya baru balik ni dari satu event kat Sungai Wang tadi.Penat lah pulak.Tapi takpe sebelum saya keluar makan dengan aiensepet saya akan up entri. Tadi atas … Continue reading

Posted in Article, Bean Moreno, Bloggers, Blogging, Event, Event Coverage | 42 Comments

>GATSBY DEODORANT STREET FAIR LIVE BLOGGING

> Hye guys,morning eyh pagi ni saya update luar biasa sikit sebab guest what?I am doing “Live Blogging” for Gatsby Deodorant Street Fair.Satu penghormatan untuk saya selaku blogger baru (uiks baru ke?hak3).Korang mesti pernah dengar pasal event ni kan saya … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Competition, Event, Gatsby Deodorant Street Fair, live blogging | 29 Comments

>BLOGGING AKAN JADI BEST JIKA NIAT BETUL

> Selamat malam,baru balik dari KL badan terasa penat tapi masih nak “up”kan entri.Memang tadi pergi kerja dengan keadaan diri yang tak ikhlas langsung sebab sekejap dia cakap lain pastu boleh plak berubah sekelip mata.Dah macam magik pulak.Letih lah saya … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Buat Duit Dengan Nuffnang, campaign, Event, Gatsby, World Cup, Youthsays | 8 Comments

>ORANG TAMAK SELALU UNTUNG BAGAIKAN KUCING DENGAN IKAN.PERCAYA TAK?

>Mornign guys,awal seyh datang kerja hari ni.Saya terasa macam saya akan bergaduh dengan seseorang hari ni sebab badan saya panas je walaupun berada di dalam aircond.hak3…Tapi takpe hadap je.Yang penting saya tak buat salah dan saya dah tau apa nak … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Event, nuffnang, Nuffnang tu Apa? | 11 Comments