Category Archives: Music

>ENTRI SANTAI HARI SABTU : LADY GAGA MEMANG PELIK & KONTROVERSI

> Selamat tengahari,wah sangat penat sebab tadi banyak kerja.Apa!Sabtu pun kene kerja?Yelah nak dapat pekerja Q pulak kan.Sekejeap je dah dua minggu saya kerja kat tempat baru.Tak rasa langsung mungkin sebab banyak kerja ataupun best kerja kat situ.hoho (marah boss … Continue reading

Posted in Alejandro, Bean Moreno, Entertainments, Lady Gaga, Music, Suterablogger, World Cup | 13 Comments

>KUMPULAN API

> Hye selamat pagi,saya baru sampai office.Selsema dah elok datang pulak sakit perut.Mungkin saya ada salah makan masa breakfast tadi.So tak dapat nak buat apa lah kan.Takkan nak peram je betul tak?Saya rasa pelung untuk dapat duit Project Alpha minggu … Continue reading

Posted in Article, Band, Beautifulnara, Bloggers, Blogging, Kumpulan API, Music | 10 Comments

>KENAPA BAND INDON LAGI BEST DARI BAND MALAYSIA

> Selamat malam,sekejap je dah pukul 9.Sekarang masa dah tak tunggu kita kejap je saya rasa umur saya dah 21 (ooops…).Saya tengah tunggu aiensepet balik sebab saya ada dua kerja satu hari.Siang menjadi IT support dan malam menjadi driver puan … Continue reading

Posted in Article, Band, Bean Moreno, Indon Band, Music | 24 Comments

>WALI BAND – YANK

> Ini adalah satu entri santai dari Bean Moreno.So kalau korang nak something yang imliah tunggu petang sikit eyh.Saya baru bangun tido dan tak mungkin idea datang mencurah2 kalau baru bangun tido.Ada faham?hak3…Jap lagi nak mandi lepas tu rutin kalau … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Indon Band, Lirik Lagu, Music, Wali Band | 8 Comments

>TIPS : AUTOPLAY SONG…ANDA BLOGGING ATAU MAIN MYSPACE???

> Hye morning guys…Semalam saya agak keletihan.Bukan letih sebab banyak kerja tapi letih memikirkan karenah boss.Saya jadi tak faham kenapa suka bagi task last2 minit.Adakah disebabkan kita punya kedudukan arahan harus dibuat tanpa menghiraukan perasaan.Tapi itu sudah lepas hari buku … Continue reading

Posted in Article, Autoplay Song, Bloggers, Blogging, Motivation, Music, Story, Suterablogger, Tips, tips blogging | 39 Comments

>METAFIZIK : LAGU DAN KEHIDUPAN

> Hye readers,selamat malam.Ni maybe entri terakhir untuk malam ni sebab tengah syok layan cite Jidin.Owh teringat kat cikgu fizik time saya kat MRSM dulu.Trade mark yang membuatkan saya teringat kat dia ialah suara dia memang macam encik Lim Tat.hak3 … Continue reading

Posted in Apa itu Metafizik, Article, Bloggers, Blogging, Facts, Metafizik, Metaphysic, Motivation, Music | 6 Comments

>-= oWh SwiFt =-

> Hye again this is my second entry for today…ahaha…I know some of you are waiting for my latest entry right(wah…feel like a famous writer…hehe…but please don’t call me “OTAI”).Regarding to this entry title do you think that i want … Continue reading

Posted in Blogging, Familia, Music, Video | 12 Comments