Category Archives: Uncategorized

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Posted in Uncategorized | 1 Comment

>NAMEWEE – POPULARITY ATAU PERJUANGAN

> ISU : NAMEWEE – POPULARITY ATAU PERJUANGAN Salam 1Malaysia semua.Kenal tak mamat kat gambar atas ni?Dia ni dah cukup famous sekarang ni betul tak?Mana-mana pergipun memang orang kenal beb.Dalam sekelip mata dia dah boleh jadi famous mengalahkan Ifa Raziah … Continue reading

Posted in Uncategorized | 8 Comments

>DOAKAN SAYA SELAMAT PERGI DAN SELAMAT BALIK

> Hye still lagi dalam mood Ahad.Bean Moreno baru bangun dan perut terasa sangat lapar.Jap lagi lepas mandi nak pergi beli makanan lah.Hari ni bengang gila sebab saya tak boleh nak ping entry kat Gengblogger.Ntah apahal ntah.Dari pagi tadi asyik2 … Continue reading

Posted in Uncategorized | 12 Comments

>Celebrities Who Stink

>Selamat petang wahhh walaupun saya sebenarnya dalam perjalanan mengambil datin seri aien tapi saya masih sempat untuk melakukan tugasan sebagai blogger yang alert terhadap alam persekitaran hak3 tajuk yang diberikan kali ini agak menguji minda romantik saya “Celebrities Who Stink” … Continue reading

Posted in Uncategorized | 8 Comments

>KICKDAFELLA PENULIS BERANI MATI/KAMIKAZE

> Mood agak sayu sebab ada benda sedih menimpa saya dan aiensepet.Tapi biarlah itu jadi rahsia kami.Sebab benda yang datang kita kena hadap dan jangan lari.Saya masih pening kepala nak siapkan laptop perang jepun ni.Ada lagi 2 driver yang still … Continue reading

Posted in Uncategorized | 20 Comments

>CUN TAK BROWSER NI

> Tadi saya agak kekusutan sebab tetiba je tak boleh nak login blogsot.Ces!!!Saya terkedu dan hampir “panic at the disco” (owh tidak saya amat benci music band ini).Setelah saya mendapat nasihat dari Sendra baru saya tahu seseorang yang menggelabah tentunya … Continue reading

Posted in Uncategorized | 23 Comments

>-= POtOng KeLaPa (PhoToGraPheR)=-

> Hari ni hari yang kurang bz sebab saya dah siapkan 60% LAB kompyang diamanahkan kepada saya..n tinggal 40% that is installing OSyang masih belum boleh dibuat kerana DUIT xdpt lagey untuk beliOS tersebut yang berharga RM485 sekotak(ye ke kotak???)So … Continue reading

Posted in Uncategorized | 4 Comments

>-= Lucky laKi or LeLaKI =-

>

Posted in Uncategorized | 3 Comments

>TerTEkAn tAHap HujAN LebAt

>Pergh… Bile kita dengar jek perkataan tekanan pale otak kite mesti terus serabut…hm…kenapa eyh macam tuh even bende tuh sebenarnye takde apa pun…Even tekanan tuh milik orang lain pun bile die cite kat kite…Kite akan pressure dan bile kite pressure … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

>SeNTakAn NaLURi

>Pergh…pagi2 ni tetibe je saya terjaga dai tidur yang agak tak lena kerana berlaku satu sentakan imbasan masa lalu…Kalau nak ikut kan memang rase xpuas tido tapi imbasan tu memang menyentak akal fikiran saya yang sememang nye tak waras 100% … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment