Category Archives: 4 Mentaliti Orang Kita

>4 MENTALITI ORANG KITA – PART 2

> 4 MENTALITI ORANG KITA – PART 2 Salam guys, Ni sambungan entri entri lama. Ada baca? Kalau belum baca sila pi kotak search atas ni then search mesti ada punya sebab saya tak delete lagi entri tu. Sekali lagi … Continue reading

Posted in 4 Mentaliti Orang Kita, Culture, Nikon D3100 | Leave a comment

>4 MENTALITI ORANG KITA

>4 MENTALITI ORANG KITASalam guys,First word yang saya nak cakap, New place new environment. Dah lama tak share something pasal kehidupan. Saya jarang nak share pasal berita surat khabar ni melainkan berita tu memang best. Korang perasan tak apa dia … Continue reading

Posted in 4 Mentaliti Orang Kita, Bonita, Gucci, Leadership, Louis Vuiton | 28 Comments