Monthly Archives: February 2009

>-= SuJud Ku TeWas KePAdaMu =-

> “bila dilanda musibahhati tabah mula rebahjangan biarkan dugaanrapuhkan pedoman hidup andai waktu itu tibasemaikan sifat bersabarhanya dia saja menentukita hanya mampu sujud“ -Mawi feat KRU- Pergh korus lagu ni gile ar…sedu2 gua dengar beb…lagu nye pendek je tapi agak … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Story | 15 Comments

>-= KaCa ItU HaTIkU =-

> Sedang syok melayari bakhtera…ooops…melayari internet saya seperti biasala saya memblog walkingkan diri ini ke dunia blog…Macam2 yang saya baca sampai kat satu blog nih…kepunyaan Cik Helena atau nama glamournya cik hel yang cute tuh… entri die lebih kurang macam … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Emo, Story | 11 Comments

>-= Gi GaNu MeLANCoNg =-

>Semalam saya gi jenjalan ke ganu…pergh best siot…sampai terlupe nak buat entri tau…seronok sebab saya pegi sorang je…kalau pergi dua orang xbleh la seronok sebab die jadi dua ronok la…hahaha… xdelah tengah saya berjlan2 kat ganu ingat nak la bawak … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG | 15 Comments

>-= JiWAnG TiME =-

> “adakah perasaaan benci ini sebenarnya cintayang masih bersemadi untukmudan sebenarya ku mengharapkandi sebalik senyuman mu itukau juga merindui aku“ Kalau korang perasan ni lagu baru nih…penyanyi die nama yuna(bukan tuna tau)…tajuk die dan sebenarnya…Saya cari punya cari rupenya penyanyi … Continue reading

Posted in Blogging, Metaphysic, Song, Story | 5 Comments

>-= iQ tset utnuk kraong =-

> sbeab etnri sbeleum ni ctie psaal kbeoleahn oatk so ni uijan utnuk kronag…sapia hbeat beloh bcaa etnri syaa nih…Syaa baut etnri ni nak uji oatk kroang fnuciotn aatu tak…klaau bloeh mnakayna ktie mnmeag bset…syaa rsaa ni dah ckuup tkuat … Continue reading

Posted in Blogging, IQ | 11 Comments

>-= OtAKku MeMAng KeKuATan Ku TerHeBAt, =-

> Sedang ber blog walking tadi saya baca satu2 blog yang saya follow…Dah lama saya xbuat perbuatan yang mulia lagi terpuji nih…haha…Interesting entri ni…Bende ni boleh buat kite lebih menghargaai Kurniaan Tuhan(ni bukan KURNIA insurans ataupun TAKAFUL ye…)…Ramai antara kite … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, IQ, Metaphysic | 6 Comments

>-= ApA!!! SpENdER =-

>Sejenak ku termenung…Tiba2 wajahmu menjelma…Ku rindu untuk berseloka…Ku rindu untuk bersama… “Pergh…berpantun2 bermadah2 plak ko ngan aku ye…bape ko nak bukak”“Apa barang bukak2…Sape Kalah bakar je moto…” -dialog spike dalam RempIT- xdela bukan apa masa saya terbaring petang2 tadi tetibe … Continue reading

Posted in Blogging, Story | 6 Comments