Category Archives: Mama

>MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB!

> PERSONAL : MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB! Selamat tengahari guys,apa cer?Dah lunch ke blom?Saya still ada kat rumah mama lagi sebab masih ada something yang perlu di‘settle’kan.Hari ni takde idea ataupun aktiviti yang best nak cerita kat sini.So bikin … Continue reading

Posted in Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Familia, Mama | 24 Comments

>ENTRI INI KHAS UNTUK MAMAKU – NORJAHNAH BTE ABDULLAH "SELAMAT HARI JADI"

> Selamat petang,akhirnya saya berjaya siapkan kerja2 yang berpatutan untuk hari2 akhir saya di sini.Memang teramat penat sebab semua kena ubah jadi benda yang berbeza tapi at last berkat kerajinan Bean Moreno yang kacak ini kerja berat menjadi mudah walaupun … Continue reading

Posted in Article, Blogging, Familia, Happy Birthday, Mama, Suterablogger | 4 Comments

>CULTURE : APA SALAH IBUMU ITU

> Selamat pagi semua,so apa cerita best hari ni?Saya macam biasa datang kerja awal check wireless untuk student & reset modem.Tapi actually hari ni  hari istimewa saya sebab hari ni adalah Harijadi Aiensepet.Siapa Aiensepet?Takkanlah tak tau…Mesti lah wife saya yang … Continue reading

Posted in Article, Bloggers, Blogging, Culture, Familia, Happy Birthday, Harian Metro, Ibu, Mama | 16 Comments