Category Archives: Jokes

>TIPS : PENTINGKAH NICKNAME DALAM BLOGGING

> TIPS : PENTINGKAH NICKNAME DALAM BLOGGING Sekarang masa untuk tulis realiti berblogging.Korang rasa perlukan nickname dalam dunia blog ni.Penting sangat ke kita letak “nick” atau “palname”.Kalau nak tanya saya mestila saya cakap penting sebab saya yang buat entri ni … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Gathering, Jokes, Tips | 40 Comments

>TIPS : UNDANG-UNDANG PENULIS 4

> Hari ni Kita tengok apa itu undang2 yang keempat.Yang stated kat sini ialah “Poetry Does Not Have To Rhyme,Poetry Does Not Have To Rhyme”.Faham tak?Tulah dulu MUET band bape?Maksudnya kalau dalam bahasa saya penulisan tak perlu terlalu melalut.Kenapa diulang … Continue reading

Posted in Bloggers, Blogging, Jokes, Suterablogger, Tips | 21 Comments

>-= JokEs Of ThE DaY =-

> Hye everybody,morning to all of you(wah seem like a story telling right!!!).Today i just want to write something that different from my niche.What is niche???(not the clothing brand ok.That one is Nicchi…am i right???).Just want to think out of … Continue reading

Posted in Blogging, Competition, Entertainments, Jokes, Video | 12 Comments

>-= We are AloNg!!! =-

> haha…funny i think…this video is actully old video.i watch it if i am not mistaken in 2006 (i still studying in politek…).I can sing this song without refering to the lyric.hahaha…If you still can remember this song it was … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes, Video | 3 Comments

>-= WhO Is ThaT =-

> “I am your biggest fan…I’ll follow you until you love me…papa…paparazzi…Baby there’s no other superstar…You know that i’ll be your…papa…paparazzi…”– Lady Gaga ~ Paparazzi –This morning i listened to this song and then it reminds me to one of … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes, Song | 5 Comments

>-= KiSaH MeMbeBeL =-

> “Abang…tadi kan b ada bukak email webmail…”“Ada apa dalam webmail tu ada cite baek tak??”“Ada cite pasal orang kuat membebel…” Cite die macam ni… Satu hari seorang suami yang sudah berkahwinselama 5 tahun pergi berjumpe seorang dukunhebat yang tinggal … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes, Story | 2 Comments

>-= MaDu 3 =-

> hehehe…Tajuk entripun dah kontrobersi(bak kata ahmad dhani)Lagu ni sebenarnya lagu lama tapi dimodenkan oleh Ahmad Dhani (die ni memang kreatif)xtau mungkin ada agenda tersendiri kot die gubah lagu ni…mungkin suke2 or mungkin ada maksud dalam idup die…Tapi dalam video … Continue reading

Posted in Blogging, Jokes, Music, Video | 2 Comments