>PROJECT ALPHA : BEAUTIFULNARA FOR THE ADIDAS OLE KO CHALLENGE

>


Hye Bean Moreno masih di sini menulis walaupun saya demam dan pening kepala.Tak tau kenapa tiba2 je badan lenguh2 dan tak larat.Rasa macam nak pergi kerja tapi takut tak boleh commit dengan kerja then nanti akan menyusahkan orang lain.Jadi Doakanlah saya sembuh cepat ye.Kalau tak sihat nak tulis benda happy2 memang susah sikit sebab kepala berat.

Ok,korang tau tak pada 21 May ni ada Pertandingan Futsal one-on-one Adidas OLE KO Challenge antara Blogger2 Project Alpha season 1 & season 2.Korang rasa siapa yang menang?Bagi sayakan yang menang pasti Beautifulnara.Korang jangan ingat dia beatiful tapi tak hebat main bola.Dia ni memang ada tokoh untuk main bola kat Old Trafford.Kalau korang nak tau dia pernah dalam dilema samada nak main untuk Man U ataupun tulis blog.Tapi dia terpaksa tolak offer Alex Ferguson sebab terlampau minat dengan dunia blog.

Walaupun team dia kalah main paintball dengan team saya masa Samsung Corby tapi bab2 bola ni jangan buat main.Setakat Shaolin Tiger tu selamba je dia gentel (tapi tak tau la gentel apa kan…persoalan di situ).Apa2pun saya mesti sokong mamat ni sebab dia adalah salah seorang sifu ataupun senpai saya dalam dunia blog ni (kira bodek sikit lah ni).Harap2 dia menang lah kan boleh open table.hak3…

Yang paling penting kepada semua peserta tolong jangan lupa ye.Bersukan tetap bersukan tapi kebersihan diri mesti mau jaga.Kalau tak duit ribu2 pun takde guna.So gunakanlah product Adidas ni :


JOM LAYAN VIDEO PROJECT ALPHA SEASON 2 :

EPISOD 18 :


EPISOD 19 :


EPISOD 20 :
EPISOD 21 :
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Beautifulnara, Bloggers, Blogging, nuffnang, Nuffnang tu Apa?, Project Alpha. Bookmark the permalink.

2 Responses to >PROJECT ALPHA : BEAUTIFULNARA FOR THE ADIDAS OLE KO CHALLENGE

  1. encik tikus says:

    >cantik nye minah tuh,sape name dye ?😀

  2. Matjoe says:

    >bro, aku paling tak tahan:KEKACAKAN MENGATASI SEGALANYA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s