>TERBAIK DARI LADANG – MALIQUE, ARIZ & LIYANA JAYMAY

>

TERBAIK DARI LADANG – MALIQUE, ARIZ & LIYANA JAYMAY

Salam guys,

Wah dah lama tak keluarkan lagu-lagu rare kat blog ni.  Malam ni nak share satu single dari penyanyi bawah tanah iaitu Ariz.  Pernah dengar lagu ni?  Saya jumpa lagu ni dalam youtube masa tengah dengar-dengar lagu lain.  So kalau belum pernah dengar jom layan sat :

TERBAIK DARI LADANG – MALIQUE, ARIZ & LIYANA JASMAY [DOWNLOAD HERE]

Komen Bean Moreno :

* Lagu ni memang sempoi element music dia memang layan kalau tak silap ada element reggae dalam adunan lagu ni.  Dah lebih dari 3 lagu Malique mesti ada element ‘Reggae’.

* Lirik lagu ni pun menarik sebab ada sikit lirik sindir dan memang satu je yang saya boleh cakap ‘Terbaik Dari Ladang’ la lirik dia.

* Persoalannya ialah siapa Ariz?  Gaya dia rapping agak menarik walaupun ada sikit macam orang mengantuk (lalok). 

* Comel pulak dengar suara Liyana Jasmay dalam lagu ni.  Better tukar genre lah sis lagu rentak ‘avril’ tak sesuai kot.

* Yang paling penting lirik Malique memang unique.

p/s :

* Kita memang nak jadi terbaik tapi itu semua ketentuan Allah sebab dia yang tentukan perjalanan kita sampai ke kudrat terakhir.


Sila share entri ni kalau korang rasa patut diketahui orang lain kalau nak menderma tanpa keluarkan duit sila klik ini sebagai tanda support korang atas penulisan saya.

– Dah register Heartbeat?  Sila register sebab income dia lebih laju dari Nuffnang…hak3..
– Ada terfikir nak pakai HTC Desire HD?  Mydeal nak kasi free
– Iphone 4 anda kesunyian? Mai langgan iDigi

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Ariz, Download, Download Malique feat najwa senyum, Download Mp3, Liyana Jasmay. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s