>KATY PERRY – ET (KISSED ME)

>

KATY PERRY – ET (KISSED ME)

Salam guys,
Seronok bila update entry sambil makan kisses.  Boleh buat dari idea kering tetiba je dapat idea untuk menulis.  Malam ni nak ajak korang dengar single terbaru Katy Perry.  Lagu ni sesuai untuk Nancy Lieder sebab dia je manusia yang boleh berinteraksi dengan Alien.  Ok jom layan sat :

KATY PERRY – ET [DOWNLOAD HERE]
Komen Bean Moreno :
* Dah lama tak dengar lagu-lagu gedik Katy Perry sebab sebelum ni banyak lagu dia yang berunsur motivation macam lagu Firework.
* Lagu ni kalau kita dengar sekali memang tak dapat tau apa yang dia nak sampaikan tapi bila dengar banyak kali lagu ni sebenarnya totally pasal sex and make love.  So budak-budak yang belum dapat kunci kebebasan sila dengar Mirwana ye.
* Saya rasa bila Official video lagu ni keluar mesti memberahikan haha…
p/s :
Pakaian artis hollywood artis Malaysia dah ikut jangan lirik lagu pun lepas ni berunsur seks dah le…
Sila share entri ni kalau korang rasa patut diketahui orang lain kalau nak menderma tanpa keluarkan duit sila klik ini sebagai tanda support korang atas penulisan saya.

– Dah register Heartbeat?  Sila register sebab income dia lebih laju dari Nuffnang…hak3..
– Ada terfikir nak pakai HTC Desire HD?  Mydeal nak kasi free
– Iphone 4 anda kesunyian? Mai langgan iDigi

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download, Download Katy Perry - ET, Download Mp3, Katy Perry, Katy Perry - ET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s