>HEADER BARU SUTERABLOGGER YANG SEMPOI… TERIMA KASIH BRO JEJAI

>

HEADER BARU SUTERABLOGGER YANG SEMPOI… TERIMA KASIH BRO JEJAI

Salam guys,

19 Mac saya dikejutkan dengan satu DM daripada Bro Jejai meminta saya beri saiz header :

Actually saya memang nak design satu header baru untuk blog ni sebab header lama tu saya buat saja-saja je.  Tapi malangnya takde masa untuk buat design photoshop (alasan terbesar ialah malas).  Bila saya send je email pada Jejai maka dia send satu header yang agak menarik (bagi sayalah bagi korang kalau tak menarik itu masalah korang.hak3).  Design yang sempoi je tapi bagi saya ada masudnya :



Anyway thank to Bro Jejai sebab buatkan header ni dan kalau ada free time boleh la agaknya bikin satu template untuk blog ni.hak3…  Nilah yang dipanggil ‘Kuasa Blogging’ sebab dari blog kita bukan saja dapat belajar ilmu blogging tapi dapat belajar apa itu persahabatan.


p/s :


* Hari tu design gambar ni pulak header… Lepas ni kalau boleh design template  kot (just joking).
* Kamek sukak design kitak nanti kamek samak kitak naik bilon mau kak?Jangan Lupak buang Tom sekalik (eyh betul ke apa aku tulis ni. Kang tak pasal-pasal maksud lain pulak).


Sila share entri ni kalau korang rasa patut diketahui orang lain kalau nak menderma tanpa keluarkan duit sila klik ini sebagai tanda support korang atas penulisan saya.

– Dah register Heartbeat?  Sila register sebab income dia lebih laju dari Nuffnang…hak3..
– Ada terfikir nak pakai HTC Desire HD?  Mydeal nak kasi free
– Iphone 4 anda kesunyian? Mai langgan iDigi

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in blogger, Blogging, Jejai, Personal, Teratakarmo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s