>APABILA DA VINCI MELUKIS POTRET BRAD PITT – THANKS TO JEJAI

>

APABILA DA VINCI MELUKIS POTRET BRAD PITT – THANKS TO JEJAI
Salam guys,

Pernah tak gambar korang  yang sebenar di’art’kan oleh seseorang.  Wah hari ni agak terkejut dengan art yang dibuat oleh Da Vinci.  Tak sangka pulak dia sudi nak potretkan gambar Brad Pitt.  Mau tengok …





Satu artwork yang simple tapi bermakna.  Seumur hidup saya ni first time orang buat art bermodelkan saya (yelah saya tak femes).  Tapi yang tak best dalam gambar ni nampaklah pulak yang saya ni ‘panda’.  Harus beli set Syurah ni.ha3k…  Anyway to Bro Jejai thanks a lot.  You let me feel the sunshine even i am in the middle of heavy rain…  Apasal muka gua yang ganas bertukar menjadi jambu di dalam gambar ini?


p/s :


* Friendship is not only a word that we only can voice it out but it also show how human should hold their hands togther (support).


Sila share entri ni kalau korang rasa patut diketahui orang lain kalau nak menderma tanpa keluarkan duit sila klik ini sebagai tanda support korang atas penulisan saya.

Iklan :
– Dah register Heartbeat?  Sila register sebab income dia lebih laju dari Nuffnang…hak3..
– Ada terfikir nak pakai HTC Desire HD?  Mydeal nak kasi free
– Iphone 4 anda kesunyian? Mai langgan iDigi

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Artwork, Brad Pitt, Da Vinci, Jejai, Teratakarmo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s