>LIYANA JASMAY – PELIK

>

LIYANA JASMAY – PELIK

Salam guys,

hari ni stayback sampai malam lagi so nak share satu lagu baru dari artis yang boleh berlakon dan menyanyi.  Masa first penampilan dia untuk bergelar penyanyi ramai yang kutuk tapi dia selamba mak nyah je bikin album. sebelum apa-apa jom layan lagu dia dulu…

LIYANA JASMAY – PELIK [DOWNLOAD HERE]
Komen Bean Moreno :
* Dari awal penambilan Liyana Jasmay sebagai seorangpenyanyi memang ramai tak suka antara sebab dia ialah gaya lenggok dan muzik dia sama je macam Avril.


* Kalau ditanya saya saya lebih suka tengok dia berlakon dari menyanyi bukan nak cakap suara dia ‘katak’ or apa lah kan cuma suara dia terlalu biasa.


* Tak dinafikan minah ni memang cutepun yang buat dia nampak lagi cute ialah cara pemakaian.


Macam dah trend dah pelakon jadi penyanyi semua nak jadi multitasking.  Harap-harap tak kacau main project kerjaya diorang.  Bagi saya Kebanyakan penyanyi boleh berlakon dengan mudah contohnya Erra Fazira dan Ziana Zain tapi bila bab pelakon jadi penyanyi susah nak tengok yang tahan lama.

p/s :

* Dah lama tak karok ni teramat merindui Oni Batu Pahat.


Sila share entri ni kalau korang rasa patut diketahui orang lain kalau nak menderma tanpa keluarkan duit sila klik ini sebagai tanda support korang atas penulisan saya.

Iklan :

– Dah register Heartbeat?  SIla register sebab income dia lebih laju dari Nuffnang…hak3..
– Buat duit dengan Twitter dan Facebook.  Jom Churp sekarang…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Artis, Artis Malaysia, Download, Download Liyana Jasmay - Pelik, Download Mp3, Liyana Jasmay, Liyana Jasmay - Pelik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s