>ROSSA – KU MENUNGGU

>

ROSSA – KU MENUNGGU



Salam guys,

Dah lama tak review lagu-lagu.  So malam ni bak buat satu entri pendek je sebab saya just nak korang dengar dan buat comparison.  Saya rasa ni single baru dari Rossa dan sekarang tengah hot kat radio bukan saja kat Hotfm, Era tapi kadang-kadang SinarFM pun pasang.  Ok jom layan dulu …

ROSSA – KU MENUNGGU [DOWNLOAD HERE]
Best tak lagu ni.  Pergh cair beb dengar lagu ni. Komen Bean Moreno :
* Kalau dengar balik lagu ni sama macam lagu Ella & Shah – Ku merindu cuma arrangement dan lirik dia ubah sikit.
* Lagu ni bakal digunakan sebagai ringtone oleh perampas-perampas kekasih dan mungkin juga perosak rumahtangga sebagai ringtone sebab kalau kita tengok lirik dia memang menggalakkan rampasa kuasa (cinta) berlaku.
* Suara & lenggok nyanyian Rossa memang best salah sorang artis faveret saya sebab bukan takat suara best lawa seyh!
p/s :
* Kalau Ahmad Dhani boleh jadi Pengetua AF 9 apalah salahnya jemput Rossa jadi Mentor mesti rating naiklah…hak3…
Iklan :
– Dah join Heartbeat?  Ada contest dengan hadiah menarik sekarang.
– Nak pakai Macbook Percuma? Cepat-cepat anda masih berpeluang.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download, Download Mp3, Download Rossa - Ku Merindu, MP3, Rossa, Rossa - Ku merindu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s