>PROMO | MAHU MENANG MACBOOK JOM TRY DEALMATES.com

>

PROMO | MAHU MENANG MACBOOK  JOM TRY DEALMATES.com


Salam guys,
Korang pernah tak teringin nak pakai Macbook?  Ada pernah terfikir tak orang bagi korang free Macbook kat korang?  Kalau kedua-dua ni korang tak pernah alami apa kata saya bagi korang cara macam mana korang boleh menang satu Macbook dengan satu cara yang mudah dan memang korang tak pernah terfikirpun dengan cara tu korang boleh menang Macbook.

Tau tak pasal Dealmates?  Sebeleum saya bagitau cara mudah tu biar saya share apa itu Dealmates.  Dealmates ialah satu portal di mana korang boleh beli voucher untuk barang-barang, peralatan,  dan service.  Yang paling best ialah harga dia memang murah sebab ada deal tu sampai 80% amacam menarik tak?

Ok dah puas dengan khayalan meh saya ajar korang macam mana nak menang Macbook dari Dealmates.  Senang je :

1. Register Dealmates
2. Login
3. Click Pada Deal Macbook

4. Click Buy

5. Proceed Payment ( Jangan takut ni adalah deal percuma tiada bayaran dikenakan)

5. Maka korang akan dapat page ni :

6. Check Email Korang ( Sebab Dealmates akan send certificate)
7. Check Website Dealmates ( diorang akan umumkan pemenang)


Amacam,  senangkan nak menang Macbook tak perlu nak buat benda-benda susahpun.  Yang paling best ialah ia percuma lah.  So apa tunggu lagi, kalau nak menang Macbook dari Dealmates register lah sekarang.

Kalau korang tak percaya meh saya tunjuk pemenang Ipad iaitu Deal sebeleum ni.

Kenal tak siapa? Inilah blogger Chokilala.  Kalau tak kenal memang korang baru start buat bloglah sebab dia ni antara Top Blogger yang selalu menang hadiah dan cashout Nuffnang & Innity.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in blogger, Blogger Hebat, Dealmates, Macam Mana Nak Menang Macbook Air, Macbook Ultralight 11, Menang Macbook Ultralight 11. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s