>RAJA LAWAK 5 | MINGGU 6 – KUMPULAN BALAS

>

RAJA LAWAK 5 | MINGGU 6 – KUMPULAN BALAS
Salam guys,
Seperti yang dijanjikan entri kali ni saya nak review Raja Lawak Minggu 6 yang baru lepas ni.  Macam minggu 5 bagi saya memang Kumpulan Balas adalah persembahan terbaik.  Minggu ni korang rasa siapa?  Kalau tanya saya saya still akan cakap Kumpulan Balas.  Minggu ke-6 peserta Raja Lawak kena buat persembahan bertajuk Spontan di mana diorang kena buat lawak dengan menggunakan peralatan yang diberi tapi alat-alat yang diberi tu kena diubah fungsinya.  Oklah kita usha dulu persembahan Kumpulan Balas :
Lawak gila diorang ni.  Kalau takat peserta lain tu simpan jelah lawak tu.  Yang boleh lawanpun mungkin R2.  Komen Bean Moreno :
* Diorang ni memang sempoi gila sekali diorang boleh bawak isu Ayah Pin.  Selamba mak nyah je.
* Apa yang menariknya persembahan diorang ni kreatif dan menghiburkan dan walaupun nama dia spontan tapi persembahan diorang tersusun.  Isi tak berterabur.
* Kalau nak cakap pasal lawak double meeting,  memang diorang hebat lawak diorang banyak guna double meaning.
Anyway masih ada lagi 4 minggu untuk depa tunjuk kehebatan.  Ni just pendapat peribadi saya je.  Kalau korang ada pendapat lain boleh share.
p/s :
* Senang je komen orang punya persembahan,  nasib baik lah tak jadi pi audition dengan Nara last time.  Pergh gila kalau tetiba dapat…hahaha

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Balas Raja Lawak, Kumpulan Balas, Raja Lawak 5, Raja Lawak 5 Minggu 6. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s