>BUKTI KOMEN ITU SATU CARA DAPAT TRAFFIK

>

BUKTI KOMEN ITU SATU CARA DAPAT TRAFFIK

Salam guys,

Dalam berblog ni kan kita akan rugi kalau kita tak drop komen.  Dulu saya ada bongkar rahsia pasal Komen itu juga SEO mudah kan.  Siapa tak percaya sila angkat tangan dan blah.hak3…  Ni serius saya tak tipu punya.  Ramai yang tak percaya dengan komen itu penyumbang traffik.  Nah saya kasi satu bukti …



Sekarang korang percaya tak yang komen itu boleh bagi traffik kat blog.  So amatlah rugi bagi seorang blogger yang hanya suka drop jejak sahaja pada blog lain sebab dengan drop komen impak dia lebih besar dari blogwalking.  Bukan saya nak suruh korang stop blogwalking tapi tak salahkan komen dan tinggal jejak sekali gus.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Drop Komen Cara Dapat Traffik, Komen, tips blogging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s