>KEMUNCULAN BLOGGER CHAT

>

KEMUNCULAN BLOGGER CHAT
Salam guys,
Seperti yang saya dah janjikan dengan Melz saya akan promote satu group baru di Facebook ni.   Mungkin dah ramai yang tau pasal kewujudan group ni kat facebook sebab ramai blogger yang dah promote group ni.  Blogger Chat ni satu group yang mana kita boleh santai bincang apa sahaja pasal blogging dan yang penting tiada siapa akan sound kita bila utarakan pendapat.  Kat dalam tu tiada istilah ‘ko popular’ ataupun ‘ko otai’ semua sama je.
Nak join tak perlu bayar apa-apa tapi Melz yang akan approve semua yang mintak join.  Group ni baru so saya harap korang jangan expect something yang luar biasa dari group ni macam aktiviti gempak-gempak.  Tapi jangan risau benda-benda tu akan kami buat just give us some time.  Macam yang korang tau kitorang Pakatan Blogger dah pernah buat satu gath.

Ok anyway hope korang join group ni so kita boleh share sama-sama ilmu blogging.  Bukan apa tak semua benda dalam dunia kita tau so bila kita hangout and sharing maka ilmu akan bertambah.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogger Chat, Bloggers, Blogging, facebook, Melromeo, Pakatan Blogger. Bookmark the permalink.

4 Responses to >KEMUNCULAN BLOGGER CHAT

  1. >Boleh la berkoloborasi dengan Belia Blogger plak pas nie.. yoursSH

  2. BeaN MorENo says:

    >sharol – bole apa salahnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s