>KALAU BUKAN AKU SIAPA VVS 1…KEPADA HATERS,MANUSIA TANPA NAMA SILA FOKUS LAGU INI

>

KALAU BUKAN AKU SIAPA VVS 1…KEPADA HATERS, MANUSIA TANPA NAMA SILA FOKUS LAGU INI


“Cemburu, Jangan cemburu…
 Kagum boleh tapi jangan, jangan cemburu…
 Aku tahu, aku tahu, aku tahu engkau mahu…
 Tapi VVS1 na’ah na’ah na’ah”

Salam guys,

Saya mulakan entri kali ni dengan lirik lagu VVS1.  Ok dalam kehidupan kita sebagai manusia adalah sesuatu yang mustahil untuk kita puaskan hati setiap insan yang hidup dalam muka bumi.  Even apa yang kita buat baik tetap akan ada orang yang tak suka or tak puas hati. Masalah ni memang takkan selesai even kita ikut apa yang meraka mahu.  Kita tetap tidak akan dapat senang hati.

Ok kepada haters dan anonymous yang wujud dalam dunia ni.Apa kata korang dengar lagu ni :


Amacam korang faham ke tidak dengan lirik lagu ni wahai haters.  Bagi saya haters ni akan wujud disebabkan dua benda je.  Perasaan cemburu yang menebal dan juga perasan diri tu bagus.  Bila ada je yang lebih sikit mulalah dia panas punggung.  Aduhai apa masalah dengan pemikiran kamu, kamu, dan kamu wahai haters.
Apa kaitan lagu ni dengan haters.  Ok simple je, saya bagi contoh saya ni adalah seorang blogger.  Terus-terang saya cakap saya anggap diri saya VVS 1.  VVS 1 tu bermaksud permata gred 1.  Kenapa?  Bila kita anggap yang kita ni terlalu cikai maka orang akan pijak kepala kita dengan senang je.  Walaupun macam tu saya tetap tau apa itu hormat dan saya tak pandang rendah pada orang.  Terus terang saya cakap saya akan buat tak tau dengan anonymous dan juga haters.  Bak kata budak muda ‘Pergilah mam…’.
Anyway saya nak ucap thanks to all haters & anonymous sebab tanpa kehadiran diorang tak mungkin saya akan dapat teruskan kehidupan dan diorang juga kadang-kadang boleh buat kita nampak kesalahan kita.  Tak lupa jugak thanks atas pageview dan juga visit dari mereka
p/s :
* Saya tak sombong dan angkuh tapi saya cuma tegas…hahaha…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Aku VVS 1, Anonymous, Blogging, Culture, Haters. Bookmark the permalink.

12 Responses to >KALAU BUKAN AKU SIAPA VVS 1…KEPADA HATERS,MANUSIA TANPA NAMA SILA FOKUS LAGU INI

  1. antudegil says:

    >haters sometimes can bring benefit in term of traffic woo. tapi anon yang cilaka mmg tak boleh blah.Entri Terkini : Parody Berkenaan Sambutan Valentine Day

  2. BeaN MorENo says:

    >antudegil – yups betul2..itu aku memang setuju

  3. starsyeea says:

    >owh…ade haters…good for you…haters itu sama dgn follower tegar blog ni…chill! ^_^

  4. >best2….penuh mendalam kn lagu ni…huhuhu

  5. BeaN MorENo says:

    >starsyea – thanks sebab tu saya berterima kasih pada mereka

  6. BeaN MorENo says:

    >kurekure comel – haah penuh dengan maksud

  7. iniialahaku says:

    >siap ada lgu lgi tu…kpada haters n anon skalian..anda amt dihargai sbnarnya..heehe

  8. BeaN MorENo says:

    >iniialahaku – memang lagu ni dicipta untuk haters bro…

  9. Nor Moscow says:

    >macam2 perangai rupanya boleh kita jumpa bila kita teribat dlm dunia blogging kan…tak sangka sungguh! 4 me itu very interesting!!!

  10. BeaN MorENo says:

    >Nor Moscow – haah memang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s