12 Responses to >5 CARA KORANG BOLEH DAPAT FOLLOWER DALAM TWITTER

  1. iniialahaku says:

    >yg no 5 tu..haish…knyataan yg amat mmritkan..cmnala nk jadi slbriti..kitani org besa2 je..hehe

  2. BeaN MorENo says:

    >iniialahaku – kena ingat bro celebritipun dulu ialah orang biasa2…betul tak?

  3. >thanx a lot for the info…

  4. mackenziedoo says:

    >dah ikut sume..tp sama gak…hehe.. =p

  5. BeaN MorENo says:

    >mackinzidoo – hm ye ke? saya setakat ni ok je

  6. Anip says:

    >bagus tips nie, follower aku sikit je, tgh nk tingktkn bilangan follower dalm twitter. kene dipratikkan

  7. BeaN MorENo says:

    >Anip – hehe try dulu…insyAllah jadi

  8. Puan Capa says:

    >kalo nak wat widget twitter camne?

  9. KiD says:

    >kid dah bersara dari persada seni, so number 5 tu tak leh pakai.. maklumlah artis tambahan je dulu.. ekekekek..anyway.. thanks for info eh.. baru nak berjinak dengan twit2 nih,

  10. BeaN MorENo says:

    >Puan capa – hehe nanti saya ajar buat eyh

  11. BeaN MorENo says:

    >kid – wah artis kah bangganya…takpe bro pelan2 kayuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s