>THANKS SEBAB FOLLOW BLOG NI.BARU SERIBUPUN NAK KECOH!

>

THANKS SEBAB FOLLOW BLOG NI.BARU SERIBUPUN NAK KECOH!

Selamat pagi guys,

Hari ni saya agak penat tetapi saya tak boleh nak lelap mata sebab tak mengantuk.  Hari ini hari yang agak penat sebab saya kena kerja non stop 12 jam atau mungkin lebih.  Korang kiralah sendiri kalau 8.30 am – 10.30 pm.  Saya rasa ada jugak saya setup dalam 50 biji PC untuk The Store hari ni.  Kalau bisnes sendiri rasanya malam ni dah boleh pi payung kawan-kawan makan.  Hari ni agak mewah makan sebab Boss belanja.  Thanks kat boss yang sanggup keluar duit poket untuk payung makan.

Ok berbalik pada tujuan asal.  Hari ni agak terkejut bila ternampak bilangan follower dalam blog ni.  Wah tetiba ada perasaan teruja tengok followers.  Bagi blogger-blogger top followers tu tak jadi masalah bagi diorang.  Sekali ketip 10 yang datang.  Tapi saya, dalam setahun nak dapat seratus pun susah beb.  Tapi itu takde hal sebab bukan kepuasan saya dapat follower yang banyak.  Sebab apa kalau follower makan riban tak semua follower itu adalah genuine.  Sebab saya rasa masih ramai yang still terikut-ikut ‘budaya DiGi’ dalam blogging ni.

Saya tak kisahlah kalau ada otai blog nak cakap saya ni jakun ke apa janji saya teruja dengan nombor 1000 itu dan kalau saya betul kejar followers angka tu takkan kekal sebab ada cara nak dapat followers ramai cuma saya tak berkesempatan nak buat dan kurang berminat.  Biarlah orang tu follow sebab apa yang saya nak sampaikan.  Anyway thanks to semua follower yang follow blog ni samada secara rela ataupun ada kepetingan peribadi. 



p/s :

Jangan lepas ni ada orang komen macam ni dah la :

” Eleh Bean baru cecah 1000 pun nak kecoh! Kitorang dah lama ada follower lebih seribu!”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogger Hebat, Blogging, Follower, Personal. Bookmark the permalink.

24 Responses to >THANKS SEBAB FOLLOW BLOG NI.BARU SERIBUPUN NAK KECOH!

  1. ARC™ says:

    >" Eleh Bean baru cecah 1000 pun nak kecoh! Kitorang dah lama ada follower lebih seribu!"hahaha. tahniah ye abng

  2. Dawa says:

    >byk le tu. tahniah2. hehe

  3. BeaN MorENo says:

    >ARC – siot ko provoke aku kan…weyh bila balik?

  4. Affan says:

    >abg kacak, pass sket hehe

  5. BeaN MorENo says:

    >Dawa – hm.. bagi orang lain dah biasa dah bro

  6. BeaN MorENo says:

    >affan – haha mau ka…nanti aku kasi pass….

  7. Fariq says:

    >"Biarlah orang tu follow sebab apa yang saya nak sampaikan."aku setuju dgn ayat kat atas ni..

  8. BeaN MorENo says:

    >Fariq – itu realiti bukan konspirasi

  9. KiD says:

    >" Eleh Bean baru cecah 1000 pun nak kecoh! TALIBARUTS dah lama ada follower lebih seribu!"caiyok bro!! blog anda memang mantop!!! tak caye, tanye hazmanfadzil.com🙂

  10. >" Eleh Bean baru cecah 1000 pun nak kecoh! Kitorang dah lama ada follower lebih seribu!"Tahniah bro. kamu tetap sifu !

  11. BeaN MorENo says:

    >kid – diorang memang gempak bro sayta ni kecik2 anak je…blog sayapun biasa2 je…tapi apa kene mengena dengan hazman…haha

  12. BeaN MorENo says:

    >syafiq – hoho…ko lagi hebat kan sekarang

  13. J.M.R says:

    >tahniah bro..pasni akan jadi 2ribu, 3ribu…10ribu pon bley..janji neva giveup..:-)

  14. BeaN MorENo says:

    >JMR – hehe harap2 lah…

  15. mAsHiMaRo says:

    >tahniah bean!hahha…seribu yang beraksi itu lebih baik!hahaha

  16. >tahniah2..manyak2..nak skit..p/s:jujurnya,pestime masuk belog nih..den lambat dr org lain..haihh~

  17. BeaN MorENo says:

    >MashimAro – ko takde niat nak sedekah UV kat aku ke?

  18. BeaN MorENo says:

    >lynn – hehe takpe2 lepas ni masuklah hari2

  19. BeaN MorENo says:

    >hanani – hm thanks for the support actually biasa je tu

  20. Nor Moscow says:

    >betul2..tak semestinya ramai follower tu..byk komen kan?

  21. BeaN MorENo says:

    >Nor Moscow – haah betul2…tapi tak semestinya sikit komen traffikpun sikitkan…

  22. BeaN MorENo says:

    >Puan – thanks puan for your support

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s