>AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL

>

AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL



Selamat petang guys,

Apa aktiviti korang hujung minggu.  Hari ni baru boleh saya kata kan satu perkataan yang dah lama saya tak sebut iaitu ‘Another boring Sunday‘.  Takde apa nak buat just duduk depan PC usha-usha apa yang patut.  Dah dekat sejam saya berguru kat bloggerstop dan seotips.  So lepas berguru saya macam nak godeh-godeh html coding.

Petang-petang ni saya nak share satu lagu.  Saya dah beberapa kali nak review lagu ni tapi tak terbuat.  So petang ni ada masa saya review je lah lagu ni.  Jom layan dulu :

AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL [DOWNLOAD HERE]
Rasa tak payah lah saya letak lirik untuk lagu ni sebab kat video youtube atas ni dah ada.  Korang just refer je.
Komen Bean Moreno :
* Keunikan Avril Lavigne ni terletak pada suara chipmunk dia.  Ada ke penyanyi lain yang mempunyai suara macam ni?
* Dari dulu sampai sekarang dia tetap dengan melodi Pop Punk dalam lagu-lagu dia dan memang konsep tu sesuai dengan ni.
* Avril Lavigne merupakan satu simbol penyanyi childish yang riang.  Even dia isteri orang tapi tetap nampak macam nudak-budak.  Itu pasallah Liyana Jasmay terikut.
* Dalam lirik Avril Lavigne mesti ada lirik-lirik yang menunjukkan dia protes something.
p/s :
* Bilalah minah ni nak buat show kat Kuala Lumpur…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Avril Lavigne, Avril Lavigne - What The Hell, Download, Download Avril Lavigne - What The Hell, Download Mp3, Liyana Jasmay. Bookmark the permalink.

6 Responses to >AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL

  1. >me either . waiting for her concert..

  2. BeaN MorENo says:

    >shafika – owh ok..

  3. Liza says:

    >i like avril, she got attitude

  4. Puan Capa says:

    >lama x dgr cter pasal avril

  5. BeaN MorENo says:

    >puan – dia makin menjadi lpas kawin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s