>BILA KERETA HONDA CIVIC TAPI OWNER TAKDE SIVIK

>

BILA KERETA HONDA CIVIC TAPI OWNER TAKDE SIVIK

Selamat malam,

Just nak share satu budaya yang dah lama ada tapi tak dapat nak dikurangkan iaitu budaya ‘Biar Ko Susah Tapi Aku Kene Senang’.  Ramai yang macam ni pakai kerata Honda Civic tapi owner takde sivik.  Cuba korang perhatikan apa yang berlaku kat dalam gambar ni.  Inilah realiti kehidupan kita (kalau tak real takkan wujud gambar ni kan).



Disebabkan dua kereta ni keadaan jadi sesak dan benda ni jadi di hari gaji.  Korang bayangkan apa terjadi.


p/s :


* Apa pendapat korang tentang benda ni?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Budaya, Culture, Honda Civic, Realiti. Bookmark the permalink.

3 Responses to >BILA KERETA HONDA CIVIC TAPI OWNER TAKDE SIVIK

  1. BeaN MorENo says:

    >tak lah aku ibarat kan je…itu memang city pun haha

  2. Puan Capa says:

    >apa dia yg jadi?tak dapat bygkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s