>BARACK OBAMA PUN DAH BERHENTI MEROKOK…KORANG BILA LAGI?

>

BARACK OBAMA PUN DAH BERHENTI MEROKOK…KORANG BILA LAGI?

Salam guy,

Dalam entri ni saya just nak share satu benda yang agak memeranjatkan saya setelah membaca surat khabar lunch tadi.  Saya tak pernah tau yang President Amerika Barack Obama ni seorang perokok.  Bukan takat tu je active smoker plak tu.  Kira lebih kurang macam saya lah dulu (sebelum operation) memang naga keramat orang kata.  Che Armster siap letak gambar saya time sekolah dulu tapi time tu tiada bukti saya pegang rokok.  Sorry ye Chearm sila cari bukti yang lebih kukuh.

Berita ni diumumkan sendiri oleh isteri dia Michelle Obama iaitu Wanita Pertama Amerika Syarikat (fist Lady…dah namapun isteri) setelah Barack Obama berjaya berhenti merokok selama setahun.  Dah setahun baru isytihar beb kalau kita baru dua hari dah heboh satu kampung.  Dalam keratan akhbar Michelle berkata suaminya Barack Obama.  Yang tak boleh diterima akal Barack Obama pun curi-curi hisap rokok.Ni kes takut bini ke ataupu bini yang tak takut dia.hak3…

Macam yang saya pernah cakap dulu lah.  Lelaki akan berhenti merokok dengan beberapa alasan dan Barack Obama berhenti merokok disebabkan komitmen ke atas kedua-dua anaknya.  Petua ataupun cara Obama berhenti merokok senang je,  dia just kunyah gula-gula getah Nicorette.  So kepada perokok tegar kalau nak berhenti merokok tapi takde duit nak beli Niquitin korang boleh beli Nicorette.

p/s :

* Harap-harap saya dapat kekalkan tahap keberhentian rokok ini…Alhamdulillah dah 7 bulan

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Barack Obama, Michelle Obama, Obama Berhenti Merokok, President Amerika, Smoking. Bookmark the permalink.

10 Responses to >BARACK OBAMA PUN DAH BERHENTI MEROKOK…KORANG BILA LAGI?

  1. hans says:

    >nasib aku tak hisaphehehhehang jangan dok hisap dah lahalang2 dah 7 bulan berhenti kan broberhenti teruih nohbazir duit ja isapbaik belanja ku makanada juga faedah dari beli rokok kan?hehehehe

  2. Sky0ne says:

    >nasib baik aku bukan dalam golongan penghisap rokok…

  3. Rahwana says:

    >Baru tahu betapa seksanya duduk tepi orang isap rokok baru gua rasa setelah brenti merokok.

  4. BeaN MorENo says:

    >hans – hehe ye nanti aku belanja hang bila aku pi AS

  5. BeaN MorENo says:

    >skyone – nasib baik aku dah benti…hoh

  6. BeaN MorENo says:

    >phreak – pergh nanti semua orang tanak kawan aku

  7. Puan Capa says:

    >dequtin tu berkesan ke??kalo merokok tu bagai menempah kubur je

  8. BeaN MorENo says:

    >puan – itu masalah empunya diri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s