>AIZAT HAMDAN – SUNGAI LUI

>

AIZAT HAMDAN –  SUNGAI LUI



Salam sejahtera semua,

Malam ni saya nak review satu lagu dari satu penyanyi muda yang berbakat besar.  Boleh dikatakan kebanyakan lagu dia saya suka.  Setelah saya hayati muzik dan lirik lagu ni so saya rasa memang patut saya review.  Dia bukan sahaja bagus dalam seni suara tapi muda-muda dah ada syarikat sendiri.  Memanglah korang akan cakap dia anak Dato’ Hamdan semua takde masalah.Tapi korang tengok eyh kalau anak datuk tapi takde akal maka setiap malam kat ‘Beach Club’ or ‘Aloha’ jelah menghabiskan duit.  Ok apa-apa jom layan lagu dia ni …


AIZAT HAMDAN – SUNGAI LUI [DOWNLOAD HERE]
Lirik :

Pejamkan matamu untukku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu di sini tempatmu
Walau berubah di mata kita tetap indah
Selagi kau masih percaya
Ketawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus kian berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap kau masih percaya
Buka matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini

Komen Bean Moreno :

* Biasa kita dengar banyak lagu Aizat yang catchy tapi lagu ni agak slow je memang menenangkan.
* Lirik dia memang mendalam dan bila kita hayati betul-betul kita akan faham yang kehidupan perlukan satu tempat berteduh dan tenang. Kehidupan sepatutnya kita atur mengikut kesesuian diri.

* Bagi saya Aizat merupakan bintang keluaran Akademi Fantasia yang menyinar.
p/s : 
* Lpeas ni mesti ada lagu Ulu Yam pulak…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Aizat, Aizat Hamdan, Download, Download Aizat Hamdan - Sungai Lui, Sungai Lui. Bookmark the permalink.

10 Responses to >AIZAT HAMDAN – SUNGAI LUI

  1. Liza says:

    >suka lagu nie, relaxing

  2. BeaN MorENo says:

    >liza – yups…memang best

  3. BeaN MorENo says:

    >phreakid – nak nyaman pi mandi sungai

  4. fyna says:

    >tajuk lagu yg xde kaitan ngn lagu…besh!!~

  5. BeaN MorENo says:

    >puan – apa lagi gi ngorat arh

  6. BeaN MorENo says:

    >syna – hehe taktik seo dalam lagu tu haha

  7. akuzle says:

    >oho, lagu besh neh namo ae sg lui… memula ingat lagu indon… mmg mendamaikan dgr lagu neh…

  8. BeaN MorENo says:

    >AKUZLE – KALAU BEST SILALAH SHARE…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s