>PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA KEPADA PENDEKAR BERKUDA

>

PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA KEPADA PENDEKAR BERKUDA

Salam guys,

First of all thanks sebab nasihat-nasihat yang korang bagi rentetan dari perselisihan faham antara saya dengan Pendekar Berkuda.Mungkin ramai yang salah faham pasal kejadian hari Jumaat & Sabtu ni.So tak eloklah kalau time tembak saya buat open tapi time mintak maaf nak buat tutup kan.Kepada Pendekar Berkuda saya selaku seorang blogger picisan nak mintak maaf if entry sebelum ni boleh bikin panas satu blogsphere.So …

Penjelasan ata apa yang terjadi :


* Ok satu kesalahan bagi saya apabila mention nama blogger lain dalan entry..Opps terlebih sudah.Saya admit itu satu kesalahan.Dan sekarang saya tebus semula dengan maaf secara terbuka.Itupun kalau diterima kan.


* Actually saya bukan marah pun tapi just nak tegas kan bahawa itu sememangnya amalan sunat dan itu sunah Rasulullah dan saya ada bagi ia dipetik dari kitab apa.So kalau still tak percaya itu terpulang pada persepsi sendiri.Takkan sunnah Rasulullah kita hanya percaya pada kahwin 4 je kan.So next time kita harus cari sebelum kondem.


* Saya cut n paste komen-komen adalah disebabkan nak tunjuk something iaitu if kita buat something yang tak best kat blog orang maka tak mustahil ada orang guna nama kita or url kita untuk komen.Dalam maya tak mustahil kita ada musuh (haters).Dan tak mustahil ada orang akan buruk-burukkan nama kita…who knows…


Harap kes ni settlelah sebab selagi saya tak buat macam ni saya tau ramai ‘blogger batu api’ di luar sana akan guna situasi ni untuk mereka laga-lagakan saya & Pendekar lepas ni.Bukti jelas dah nampak.Anyway thanks to Fitrihadi dan beberapa blogger lain yang bagi pandangan dan nasihat.Saya amat hargai itu semua.


p/s :


* Syukur sebab still ada di muka bumi dan dikurniakan dengan sahabat yang baik…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in blogger, Blogger Hebat, Bloggers, Mintak Maaf. Bookmark the permalink.

20 Responses to >PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA KEPADA PENDEKAR BERKUDA

  1. yanmie says:

    >Salam,elok lah tu berbaik2, jgn ada simpan perasaan marah2…eh ada cerita apa yang akak tertinggal nie, tetiba entry permohonan maaf secara terbuka??www.yanmieonline.com

  2. BeaN MorENo says:

    >yanmie – dah settle kak…malas nak besar2 so saya mintak maaf je lah kak…lagipun saya ni blogger picisan je..hoho

  3. >wah, bguslah kalau macam tu … x baik bersangka buruk, kan? kan lebih elok berbaik … hehhe! anyway, good job, bro!๐Ÿ™‚

  4. BeaN MorENo says:

    >Keyrill – hoho thanks..actually saya tak marah pun…lepas kuar entri hari terus ok kot…

  5. BeaN MorENo says:

    >fateha – thanks…

  6. Tengku Nizam says:

    >AL-FATIHAH ..jgn dikenang yang sudah tiada .. :(genap setahun .

  7. >eloklah tu dah settel secara damai. Bukan apa bean, kita boleh nak buat entry pasal komen yang kita tak berapa setuju, tapi jangan sebut nama orang tu, jadi tak de lah di terasa sangat.Minta maaf jalan yang paling mudah.

  8. nuriz says:

    >salam, singgah tumpang komen..terjumpa entri ni kat geng blogger td..bagus le dah bermaaf maaf..ambil yg jernih buang yg keruh

  9. BeaN MorENo says:

    >tengku nizam – ???

  10. BeaN MorENo says:

    >Cik ina- yups itu kesilapan saya n saya admnit

  11. BeaN MorENo says:

    >nuriz – hehe bergaduh tak elok lama2…

  12. farid kamil says:

    >benda kecik takyah besar2kan kot..

  13. BeaN MorENo says:

    >farid kamil – hoho ces menyamar konon…dem haha

  14. >ajaklah makan makan… settle lah tu

  15. BeaN MorENo says:

    >Panglima Muda – haha saya boleh itupun kalau dia setuju..hoho

  16. Puan Capa says:

    >betul…berbaik2…jgn gaduh2…

  17. BeaN MorENo says:

    >puan – saya ok je puan pun kenal saya kan

  18. >erkk sorry bro baru baca entry ni..baguslah semua dah ok.. kalau panjang cerita pun tak best gak nak blogging..kan๐Ÿ™‚

  19. BeaN MorENo says:

    >fitrihadi – anyway thanks bro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s