>MONOLOQUE – TIADA KATA SECANTIK BAHASA

>

MONOLOQUE – TIADA KATA SECANTIK BAHASA

Salam & Selamat hari Ahad,

Tadi masa usha Melodi diaorang ada tayang video clip ni.Lagu lama yang di’indie’kan oleh Monoloque.Saya rasa lagu ni sesuai untuk apa yang telah jadi.Bak kata Melromeo bahasa kena cantik bro even nak tegur orang.Thanks bro atas segala apa yang ko dah bagi.Maaf sudahpun dihantar so hati sudah lega.Tiada apa disimpan hanya kosong menanti hari baru.Ok jom layan lagu ni sebelum saya kasi komen sikit …

MONOLOQUE – TIADA KATA SECANTIK BAHASA [DOWNLOAD HERE]
Komen Bean Moreno :
* Tak sangka suara Monoloque boleh ngam dengan lagu ni…Kalau nak ikutkan tak ramai yang boleh bawak suara P.Ramlee gaya sendiri sebab kebanyakan artis yang try bawa lagu P.Ramlee hancus…
* Adunan muzik yang agak tersusun tapi ada sikit bunyi kurang senang.Sikit jelah yang lain semua ok.
* Element Butterfingers still ada dalam lagu ni.hoho..Monoloque bila nak reform balik?
* Satu soalan – Drummer tu bukan kadak ke bro?
p/s :
* Bila dapat tengok Butterfingers lompat-lompat semula?…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Butterfingers, Download Mp3, Download Tiada Kata Secantik Bahasa, Monoloque, Monoloque - Tiada Kata Secantik Bahasa. Bookmark the permalink.

5 Responses to >MONOLOQUE – TIADA KATA SECANTIK BAHASA

  1. BeaN MorENo says:

    >ooops silap lah haha

  2. udin says:

    >best lagu ni.. cayalh loQue.. agak2nya bilalh Butterfingers nk aktif blk kn.. hehe..😉

  3. BeaN MorENo says:

    >udin itu-lah tgh tunggu jugak

  4. Puan Capa says:

    >suka lagu ni!sedap!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s