>JUAL SATU DAPAT DUA | PENDAPAT BEAN MORENO TENTANG PENJUALAN FERNANDO TORRES

>

JUAL SATU DAPAT DUA | PENDAPAT BEAN MORENO TENTANG PENJUALAN FERNANDO TORRES

Salam Sabtu guys,

Tutup kes semalam sebab malas nak layan.Biasalah siapa nak respect blogger cap ayam macam saya kan.But anyway atas permintaan saya mintak maaf jelah kan dan saya mintak maaf bukan sebab nak komen dari dia tapi sebab saya memang di’didik’ untuk minta maaf dan memaafkan orang tu je…



Ok jom masuk cerita yang agak dah lama dalam bola sepak.Pada Liverpool supporter mesti dah ramai yang tau.Saya tulis lambat sebab saya bukan SEOhunter tapi just nak kasi pendapat.Macam yang korang dah tau Fernando Torres tidak lagi bermain dengan Liverpool FC atau yang paling mudah The KOP.Sekarang dia pakai jersey no 9 kat Chelsea.So dengan perpindahan bernilai £50 juta Liverpool dah pun beli 2 player lain Luis Suarez dan juga Andy Caroll.


Komen Bean Moreno :


* Bagi saya Fernando Torres merupakan satu player yang ada seni.Kira boleh kita cakap worldclass player.Tapi dia perlu satu support dari midfield dan macam yang kita tau midfield Liverpool hanya bergantung pada Gerrard.


* Torres mungkin perlu menunggu untuk dapat first eleven dalam Chelsea sebab diorang dah ada 2 striker yang memang best iaitu Didier Drogba & Nicolas Anelka.Melainkan kalau Torres dapat ngam dengan Midfield Chelsea dalam masa yang singkat atau Anelka bergaduh dengan Drogba (mungkinkah)?


* Dua player yang Liverpool baru beli tu memang bagus tapi menurut kawan-kawan saya harga untuk Andy Caroll tu agal overated even dia memang bagus.


* Masih terlalu awal kita nak nilai 2 palyer ni walaupun Luis Suarez dah score satu goal opening.Tapi harap-harap corak permainan Liverpool akan berubah.


p/s :


* Kalaulah Xabi Alonso dapat main balik kat liverpool kan bagus….

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Andy Caroll, BPL, EPL, Liverpool FC, Luiz Suarez, Penjualan Fernando Torres, Steven Gerrad. Bookmark the permalink.

5 Responses to >JUAL SATU DAPAT DUA | PENDAPAT BEAN MORENO TENTANG PENJUALAN FERNANDO TORRES

  1. Liza says:

    >torres mmg bagus dulu, tapi kalau tgk performance masa world cup dan latest EPL, permainan dia sgt merosot, i'm glad Liverpool sold him sbb not worth keeping

  2. Wan Gerrard says:

    >torres memang bagus, sayang die keluar liverpool begini..namun pengganti die akan buktikan tindakan die adalah satu silap besar…setuju, caroll overated tp begitula jika jual beli di saat akhir😛

  3. BeaN MorENo says:

    >liza – hehe…tulah mungkin ada masalah rumahtangga

  4. BeaN MorENo says:

    >wan – actually torres satu player bagus tapi kita kene faham bila asyik2 harap dia so mestilah rasa tak best

  5. Puan Capa says:

    >ramai cakap pasal dia pagi tadi dalam fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s