>RAJA LAWAK 5 MINGGU KEEMPAT R2 TERBAEK – CINTA

>

RAJA LAWAK 5 MINGGU KEEMPAT R2 TERBAEK – BOMOH CINTA 

Salam guys,

Ok straight to the point.Korang tengok tak Raja Lawak 5 minggu keempat hari Jumaat lepas?Minggu ni sketsa harus bertemakan topik CINTA.Biasalah yang bagi task pun pengarah movie jiwang iaitu Ahmad Idham.Setahu saya takde lagi tema ni dalam Raja Lawak sebelum ni.Persembahan peserta memang tak mengecewakan dan masing-masing ada punch line yang best.So seperti biasa memang KOPIO tak dapat buat saya ketawa malah terasa macam nak sepak je diorang ni.Meluat beb tengok dan at last diorang terkeluar.

Ok macam biasa bagi saya group yang terbaek ialah R2.Lawak diorang memang best tapi minggu ni yang banyak kasi punch line ialah yang bermisai tu.Lagi sorang just jadi tukang tanya je.Ok jom usha lawak R2 untuk tema Cinta ni …


Best kan lawak diorang.Sayapun tak tau kenapa saya boleh sokong diorang padahal saya die hard Nazmie.Bukan tak nak sokong Nazmie tapi punchline dia asyik ulang-ulang je.Jom usha peserta-peserta lain yang lawak … 

Man – Cinta Ah Long : 

BALAS – CINTA HARTA :

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Balas Raja Lawak, Man Raja Lawak 5, R2 Raja Lawak 5, Raja Lawak 5 Minggu 4. Bookmark the permalink.

4 Responses to >RAJA LAWAK 5 MINGGU KEEMPAT R2 TERBAEK – CINTA

  1. Anonymous says:

    >Zuhawah blog ni menarik..aku pun baru singgah kat blog ni..

  2. BeaN MorENo says:

    >zuha – macam kenal je nama

  3. Anonymous says:

    >haha…yg penting aku laki bukan pmpuan..

  4. Puan Capa says:

    >tenet lembab..tak leh tgk…huh!jahat punya tenet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s