>BILA DALAM PERPUSTAKAAN WALAU APAPUN TERJADI MEMANG KENA SENYAP

>

BILA DALAM PERPUSTAKAAN WALAU APAPUN TERJADI MEMANG KENA SENYAP

Salam guys,

Hari ni saya ada something yang saya nak share dengan korang.Maybe ada di antara korang yang dah pernah usha video ni (tiada kaitan dengan porno mana-mana artis).Siapa pernah layan gam show Silent Library.Game show ni memang dah lama.So sesiapa yang dah pernah layan anggap lah entri ni sebagai satu ulangkaji peperiksaan ye…


Silent Library ni actually satu game show Jepun (kalau saya tak bagitaupun mesti korang tau).Memang unik game show macam ni dan kreatif.Biasa kita tengok game show semua mesti bising tapi game show ni even apa terjadi diorang kena senyap untuk menghormati perpustakaan.Apa pendapat korang lepas usha game show ni?
p/s :
* Ternyata orang Jepun ramai yang gila.hak3…* Sekarang Library dah boleh bising-bising layan lagu hiphop…Tak caye pi lah Library kat Cineleisure.Siap ada orang mabuk lagi…
Korang dah download Ovi Apps Suterablogger ke blom?Kalau blom download pi lah download senang sikit nak usha blog ni.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Game Show, Japanese, Silent Library, Video. Bookmark the permalink.

16 Responses to >BILA DALAM PERPUSTAKAAN WALAU APAPUN TERJADI MEMANG KENA SENYAP

  1. >wah … best tuh! diam jer … hehheheh! kalau kat Malaysia sini ada game camtu, kan x feel main! hehehehh ….

  2. Encik Tikus says:

    >aku pernah tengok. tak silap aku dia ada episod lain dengan denda lagi kejam ! haha

  3. >palui tul vid tu. haha yang orang tua tu bikin geli. kakakaka

  4. The Sharkox says:

    >hahahahahaha… game gila..hahahahahaha

  5. iniialahaku says:

    >hahahaha…..gila2 tul org jepang ni…tpi still respect library..

  6. BeaN MorENo says:

    >Keurill – haha kat malaysia kurang civic

  7. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – haah memang ada lagi

  8. BeaN MorENo says:

    >vida – ko belum tgk yang lagi geli

  9. BeaN MorENo says:

    >ini ialah aku – kahkahkah

  10. Wan Gerrard says:

    >hehe best dh tengok..lawak2

  11. >idea game nie memang kreatif yang sinonim dengan orang jepun… tapi aku lagi suka game show diorang yang nakal2 tue…. ngeee

  12. BeaN MorENo says:

    >hazman – ang memang

  13. AQisH says:

    >aduhh sakit perut saya gelak tengah2 mlm ni bean..mmg lawak..bleh share dlm blog saya juga😉

  14. Puan Capa says:

    >org jepun suka wat game2 yg gempak2..nak main pon rasa cuak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s