>RAJA LAWAK 5 MINGGU KETIGA MAN TERBAEK – TIRU GAYA ERIC LEONG DAN NASIR BILAL KHAN

>

RAJA LAWAK 5 MINGGU KETIGA MAN TERABAEK – TIRU GAYA ERIC LEONG DAN NASIR BILAL KHAN




Selamat pagi Ahad,

Korang layan tak Raja Lawak 5?Saya setiap minggu mesti layan takkan lepas.Ok bagi saya yang oaling best minggu ni adalah Man.Bukan Man belon ye ni Man Raja Lawak 5.Macam yang kita tau minggu ni diorang punya assignment ialah tiru gaya artis.Assignment ni memang setiap kali Raja Lawak ada.Anda masih ingat dengan watak Ziffi.hak3…Oklah Jom layan Lawak Man Minggu ni …


Komen Bean Moreno :
* Memang terbaek lah Man,actually saya sokong Nazmie tapi dia lebih lawak dari Nazmie minggu ni.Apa yang menarik dia tiru Eric Leong memang menjadi.
* Dalam Raja Lawak dah dua kali orang tiru gaya Naseer Bilal Khan.Adakah senang nak tiru gaya dia?Ataupun Gaya dia memang famous?kalau tak silap dulu Shah pun ada tiru gaya dia.
* Dalam minggu ke-3 ni penyingkiran yang berlaku memang tak patut.Sepatutnya bukan TPO yang keluar tapi Kopio.Saya agak menyampah tengok lawak bangang diorang sejak minggu pertama.Inilah yang dikatakan ‘Pengundi itu buta’.Jom undi keluar KOPIO minggu depan dem annoying!
* Disebabkan perkara di atas saya tak nak mengundi sebab kalau saya undipun ramai lagi yang tak tau mengundi.
* Man selalu akan ada dua punch line kuat yang boleh buat orang ketawa.
* Inilah baru standup comedian.
p/s :
* Pernah tengok Ular Berak tak?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Eric Leong, Man Raja Lawak 5, Naseer Bilal Khan, Raja Lawak 5, Tiru Gaya Artis. Bookmark the permalink.

18 Responses to >RAJA LAWAK 5 MINGGU KETIGA MAN TERBAEK – TIRU GAYA ERIC LEONG DAN NASIR BILAL KHAN

  1. udin says:

    >hehe! lawak si man ni mmg menjadi.. kelakar habis..😀

  2. Myvitrd says:

    >aku astro takda dekat umah.. kalau tak confirm aku pon layan juga.. hehehe

  3. BeaN MorENo says:

    >Myvi – aik bukan ko dapat PVR ke bro?

  4. Liza says:

    >thanks for sharing sbb tak sempat nak tgk malam tadi….

  5. Encik Tikus says:

    >haha MAN memang terbaik ! aku suka dia lagi minggu pertama lagi

  6. BeaN MorENo says:

    >En Tikus – hehe…aku akan review setiap minggu

  7. faris says:

    >Lawak man memang terbaik3…harap minggu ni dia buat lagi terbaik …Eric Leong sendiri pun respect ngan Man hehehehe

  8. BeaN MorENo says:

    >faris – mana ang tau eric leong pun respect dia?

  9. Puan Capa says:

    >tak leh tgk!!!!!!!!!!!!!!!argh!

  10. BeaN MorENo says:

    >Puan Capa – uiks apahal?

  11. faris says:

    >Bean moreno…isnin malam terserempak ngan eric kat butik rebung klcc..saje tanya dia tgk raja lawak ke..dia terus cakap sy suka dia sy respect dia hehehe…aku tak tanya habispun..kelakar eric ni…

  12. BeaN MorENo says:

    >faris – hehe cool tak eric leong tak pernah jumpa lagi

  13. >haha kelakar ar mamat ni..tak tahan tengok video ni adehhh

  14. BeaN MorENo says:

    >Fit – hehe antara yang best minggu lepas

  15. faris says:

    >BeaN MorENo..Eric sempoi je bro…dia kata nanti dia nak amik man ganti tempat dia buat deco stail man..hehehe..pasal man tiru sebijik mcm dia so dia bg undi pukal terus hehehe…dia cakaplah tak tau dia buat ke tak hehehe…

  16. Kaki Bongkar says:

    >aku dari minggu kedua nampak dah bakat dia. dia mmg terbaek walaupun nazmi pon bagus gak. aku sokong kopio keluar mgg depan dan tbo tak patut pon keluar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s