>SIXTH SENSE – MENYESAL

>

SIXTH SENSE – MENYESAL



Selamat pagi semua,

Pagi Sabtu macam biasa saya nak share satu video dan lagu.Sebelum tu saya nak tanya korang minat lagu-lagu Sixth Sense tak?Secara terus terang saya cakap dulu saya tak minta band ni sebab bagi saya ia terlalu jiwang untuk didengari dan malu beb nak ngaku minat Sixth Sense maklumlah time tu jiwa 3line masih kuat.hohoho…

Nak tau macam mana saya boleh ‘terminat’.Satu hari saya keluar minum dengan kawan saya nama dia Adik Botak.Sorry eyh tiada link sebab dia bukan blogger.Dia ni kalau korang tengok memang muka tarik kete beb.Ganas!Tapi masa balik dari ‘mamak’ tiba-tiba saya terdengar dia nyanyi lagu Sixth Sense.Kalau takat nyanyi je takpe ni siap feeling.Kalau masuk AF confirm pengkritik kata dia pandai menggunakan ruang…ooops.haha…


Jom layan single terbaru Sixth Sense tajuk dia menyesal…

SIXTH SENCE – MENYESAL [DOWNLOAD HERE]
Lirik Lagu Menyesal :
Tak pernah ku fahami ertimu padakuTak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri
Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku
Hanya dirimu
Tulus cintaku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku

p/s :
* Apa keheinye bro tetiba je berjiwang pepagi ni…* Kadang-kadang best jugak layan jiwang…


About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download, Download Mp3, Download Sixth Sense - Menyesal, Sixth Sense, Sixth Sense - Menyesal. Bookmark the permalink.

4 Responses to >SIXTH SENSE – MENYESAL

  1. BeaN MorENo says:

    >phreak-id – alamak patutla tak masuk SEO dem! PR respect?Tak perlu semua orangpun boleh dapat

  2. Puan Capa says:

    >sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt lagu ni!!!serius!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s