>BILA DAVID TEO AJAK BEAN MORENO MAKAN DINNER

>

BILA DAVID TEO AJAK BEAN MORENO MAKAN DINNER

Selamat malam guys,

Akhirnya saya dapat lawan enzim negatif.Kalau tak memang hancus blog ni.Tadi sampai ada perasaan nak let go blog ni kat orang lain.Oklah entri pendek untuk korang layan malam-malam ni.Tadi pagi check mail tetiba David Teo hantar mail ajak Dinner (actually bukan dialah tapi Admin PR dia).Saya taulah kalau MIG ni memang tak lain tak bukan memang Ery Fareha punya kerja.haha..Anyway thanks Ery sebab letak nama saya and Aiensepet

Tapi malangnya kena pakai Sut!Owh adakah nak suruh saya jadi orang koprat.Ni first time dapat pi dinner dengan kompeni Filem.MIG pulak tu sapa tak kenal kan.So mungkin alternatif yang saya ada ialah pi bundle and beli blazer.Wah boleh amik gambar dengan artis-artis.Aiensepet mesti suka.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in David Teo, Dinner, Invitation, MIG. Bookmark the permalink.

18 Responses to >BILA DAVID TEO AJAK BEAN MORENO MAKAN DINNER

  1. Fariq says:

    >perghh, lepas ni bean ngan aiensepet mesti dalam tawaran belakon filem david teo lak,, cayalah,, Janganlah Mengharap Sangat

  2. mackenziedoo says:

    >owh wow…. best nyer… pg la..bukan senang dpat pg ni.. hehe.. kalau xde sut.pakai je t-shirt yg design dia mcm sut..hahaha

  3. JAI says:

    >Wahhh..fasha sandat ada tak kat sana nanti..gua nak tempat sut nie..ahaks..jumpa disana…Thanks ery

  4. BeaN MorENo says:

    >Fariq – haha ada ke orang nak amik hang kebun macam aku ni berlakon

  5. BeaN MorENo says:

    >mackenzidoo – memang nak pi tapi takde attire lah

  6. BeaN MorENo says:

    >Jai – ang tunggu pasar sendat menangis lah bro

  7. khaizarien says:

    >boleh bawak org len skali ke? ke korg 2-2 dpt? huwaaa jeles….

  8. >bro…. nanti mintak tolong selitkan nama aku untuk pra tonton filem KONGSI yea….hehehehehe

  9. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – jangan jeles sebab nanti akak akan pergi jugak

  10. BeaN MorENo says:

    >khazairen – dua2 dapat.satu invitation dua orang

  11. BeaN MorENo says:

    >hazman – boleh bro aku takde hal

  12. lizz says:

    >selamat berjumpa dengan artis-artis MIG!!!!! hehehehe. best wtuh dapat undanganšŸ˜‰

  13. BeaN MorENo says:

    >lizz – rezeki sis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s