>ANDA MAU MENANG HADIAH BERNILAI RM4OK JOM JOIN MILO JAM-PACK

>

ANDA MAU MENANG HADIAH BERNILAI RM4OK JOM JOIN MILO JAMPACK



Salam guys,

Kalau cerita pasal hadiah riban-riban siapa yang tak mau kan.Cuba korang bayangkan dapat hadiah bernilai RM40K adakah korang nak tolak mentah-mentah tanpa mencuba?Owh korang akan tergolong dalam golongan yang rugi kalau tak mencuba.Nak dapat awekpun kena try dulu baru tau resultkan sama jugak dengan contest kena try dulu baru tau menang kalah kalau tak try memang kita dah taulah hadiah tu bukan kita punya.

Apa pulak pendapat korang tentang ‘Jam’.Bukan jam tangan atau Jamsari itu takde kena mengena ye ni pasal Jam atau dalam bahasa Melayunya sesak atau sendat (mentang-mentang mak guru pakar BM).Korang tau tak yang milo tengah buat satu contest Milo Jam-Pack your Friend?Mudah je game ni korang just perlu tag kawan-kawan korang dengan character yang ada sebagai contoh :



Mudah je korang just tag kawan-kawan korang mengikut character then main game susun-susub ala-ala brickgame.then apa lagi menag adiah.Senangkan bukan suruh korang berenang sambil rebut syiling dalam air.Kalau korang nak usha gambar team saya boleh pi sini.Hadiah-hadiah dia memang syok dan memang korang nak.So kalau nak apa lagi join la contest mudah ni.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Churp2, Contest, Milo, Milo Jam-Pack Your Friend. Bookmark the permalink.

4 Responses to >ANDA MAU MENANG HADIAH BERNILAI RM4OK JOM JOIN MILO JAM-PACK

  1. nazihahisa says:

    >dulu prnh join contest yg milo anjurkan. kena daftar dulu dkt milo nye website. tp sebulan kemudian br dia approve T_T

  2. Mknace says:

    >:)🙂 :)terbaeekkk!!!!singgah dari mknace unlimited

  3. >Boleh join ni,mana tahu ada rezeki tapi kena tenggok dulu syarat2nya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s