>HARI INI AGAK TAK BEST.ADAKAH INI PENAMAT?

>

HARI INI AGAK TAK BEST.ADAKAH INI PENAMAT?

Salam guys,

Apa cerita hari ni?Dah lama saya tak share pasal personal saya agak-agak kalau saya share ada tak orang nak baca?First of all thanks to Jejai yang ada mention nama saya dalam entri dia.Korang dah baca ke blom?Tajuk dia bila Jejai Menulis,Fasha Sandha Boleh menangis.Saya takdelah sehebat yang dia cakap tu dan kalau saya hebat dah tentu saya dah benti kerja dan menulis kat New Straits Times atau Harian Metro (Dem saya cukup benci Harian Metro sebab berita dia banyak lucah!).hoho.Actually bro saya nak cakap sikitlah ang memang satu blogger yang best sebab ang hebat dalam SEO.Mintak tunjuk arar boleh?haha.

Semalam saya ada pi interview untuk programmer.Wah memang excited weh gila dia offer tinggi.Walaupun saya dah lama tinggalkan bidang programing ni tapi disebabkan gaji dia besar saya gagahkan gak interview tu (nampak sangat kerja sebab duit).Yang tak bestnya dia suruh saya buat satu system online (actually mudah je) beserta database (pun mudah) tapi masa dia bagi 1 jam sahaja.Saya dengan terkial-kial taip coding PHP dan buat database MySQL tapi tak sempat siap.Sebenarnya saya ada main tipu sikit.Saya ada copy paste coding contoh form then ubah ikut hati dan naluri saya yang sememangnya excited.Apa yang tak siap ialah report untuk system tu.Harap-harap saya dapat kerja tu even saya tau peratusan dia hanya 40% je haha.

Hari ni pulak first time dalam sejarah saya kerja The Store saya terasa bosan.Selama beberapa bulan saya dah kerja kat sini saya tak pernah rasa bosan.Tak tau apasal perasaan tu datang secara tiba-tiba.Mungkinkah sebab interview semalam ataupun sebab tekanan dah overload.Saya suka kerja kat sini dan saya tak pernah bagi alasan setiap apa kerja yang saya dapat tapi hari ni terasa lain macam.Hopefully saya dapat recover balik kerajinan saya dengan pantas sebab tak mungkin saya dapat siapkan kerja dengan perasaan ni.

Oklah masa untuk bekerja dah sampai.Harap-harap saya berjaya harungi hari ni dengan perngakhiran yang sempurna sebab saya tak mau bawak balik feeling ni kat rumah.

p/s :

* Saya sendiri terasa tak best dengan entri ni.Saya tak tau kenapa saya tulis entri yang memang tak best macam ni.Adakah ni penghujung bagi saya dalam blogging?Wah persoalan yang sememangnya kurang best untuk diperkatakan…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Kering Idea, Personal, Sakit Otak. Bookmark the permalink.

12 Responses to >HARI INI AGAK TAK BEST.ADAKAH INI PENAMAT?

  1. Puan Capa says:

    >nape ni encik bean?

  2. Myvitrd says:

    >sabar en.bean.. tarik nafas.. dan mengucap beberapa kali.. setiap manusia akan diuji setiap hari.. contoh macam semalam orang berpesta rebut duit atas lebuhraya.. tu satu ujian..so kita ni memang ada masanya akan merasakan bosan yang amat sangat dalam membuat kerja.. sampai macam dah malas nak koje..ok itu mungkin salah satu punyanya ada kita tengah stress so apa yg kita buat memang serba tak kena.. saya selalu mengalaminya.. Cuba ingat2 balik pernah satu hari tu rasa macam tenang je.. ada masalah pon senyum je.. hahaha.. yang tu pon saya pernah alami juga..Apa pon banyakkan bersabar bila menghadapi segala masalah..Semoga bean akan ceria seperti biasa dihari2 yang mendatang.

  3. >chill n relax . keep blogging . best of luck !!!

  4. babyhel says:

    >ko dah kenapeeee

  5. phreak-id says:

    >mungkin kegembiraan ko berada di tempat baru. Macam aku skarang bro. Dulu status FB semua emo-emo. sekarang semua entri-entri. Memang perubahan tempat kerja punya pasal. hahahaTerbaru > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  6. BeaN MorENo says:

    >shara – hm…tgh merilax kan diri

  7. BeaN MorENo says:

    >puan – ntah kehilangan aura blogging

  8. BeaN MorENo says:

    >myvitrd – thanks bro..terima kasih atas sokongan ko…disebabkan ayat-ayat macam nilah aku takut dengan dunia blog

  9. BeaN MorENo says:

    >baby hel – ntah la hel…gua buntu

  10. BeaN MorENo says:

    >phreak – hehe mungkin lah doakan aku dapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s