>BLOG REVIEW | JMR

>

BLOG REVIEW | JMR

Selamat malam guys,

Saya mau review blog siapa mau direview?Status ni wujud kat dalam facebook profile saya sebab saya terasa amat kering idea.Hanya beberapa orang sahaja yang berminat mungkin sebab traffik saya tak tinggi atau komen saya tak cukup ikhlas.hak…Ok hari ni saya nak review satu blog yang merupakan Nuffnangers dan juga seorang kawan yang support blog ni.Nama blog tu JMR (sayapun tak tau nama betul dia mungkin JAMAR BAHAR.hahah).


Interface …



Dia ni antara blogger yang aktif pergi event dan banyak kali dapat tiket screening.Apa rahsia bro?Tapi lepas ni attendlah event aku ngan Melz.hoho…


Komen Bean Moreno :


* Interface memang kemas.Ini barulah blogging bukan serabut dengan peliharaan lain.Template kalau kita tengok memang tak sakit mata.


* Dia ni photogragher ada kamera mahal wo!!!So saya suka bila tengok gambar yang dia ambil.Ko boleh geng dengan Carlsamsudin lah bro…haha


* Sepatutnya dalam blogging kita perlukan facebook share sebab effek dia lebih hebat dari facebook like.So bro button share ko terlalu comel orang tak perasan.


* Apa kata ko tukar twitter widget yang mention punya.Satu sebab boleh nampak conversation dengan detail & dua lagi interactive sebab boleh gerak-gerak.So bila ko letak link entri kat tweet orang akan nampak interaksi.


Akhir sekali saya nak mintak maaf kalau komen saya ni ada terbuat empunya blog sakit hati.Saya komen bukan untuk menjatuhkan tapi pandangan peribadi je.Harap-harap ko tak terasa ye dan terima kasih sebab support Bean Moreno.




Blog Name : JMR23
URL : http://jmr23.com
Blogger : JaMaR BaHaR



p/s :


* Ajarkan aku menagkap photo bro!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blog Review, blogger, Bloggers, Blogwalking, JMR, JMR23. Bookmark the permalink.

20 Responses to >BLOG REVIEW | JMR

  1. >Komen yang membina baik untuk blogger.

  2. BeaN MorENo says:

    >cempaka melati – memang betul?adakah saya?

  3. >agak-agaknya saya blog saya ni boleh di review kan ke??hehehhe

  4. BeaN MorENo says:

    >secantikmanis – boleh…tunggu masa…

  5. >jemput join contest blog review sy.. =)

  6. Wan Gerrard says:

    >wah review dr blogger famous ^_^

  7. Myvitrd says:

    >rasa2 bila nak review blog buruk aku ye bean.. ingat pagi ni..pastikan talibaruts menang.. go to hong kong

  8. J.M.R says:

    >thanx bro..komen yg membina, aku suka cara ko ni. at least ak tahu apa yg ptot ak repair..tp tu la, ak bab2 it ni kureng sket..kl ko leh tlg ajar, lg bgus..hehehe..JMR=JaMaR..sama je, buang 'a' je..pape mekasih coz review blog ak. InsyaAllah, ak cuba repair mana yg ptot&mn yg ak tahu..hikhikh..have a nice weekend:-)

  9. amry says:

    >aku ada gak plan nak buat review bog ni, tapi blog aku sendiri pon tak beraper. tapi aku rasa aku akan buat juga la. untuk pengomen setia aku. Insyaallah

  10. >blog aku sape nak review ni..he he he

  11. BeaN MorENo says:

    >izwan – InsyAllah kalau berkesempatan

  12. BeaN MorENo says:

    >wan gerrard – fuh satu perkataan yang takut didengari

  13. BeaN MorENo says:

    >Myvitrd – aku direview bro jgn takut in the list

  14. BeaN MorENo says:

    >JMR – no hal bro itu pandangan aku je…haha kalau ko perlukan petolongan aku kasi ta ye

  15. BeaN MorENo says:

    >Puan capa – dah tergoda ke?

  16. BeaN MorENo says:

    >Pembawa wacana – mesti ada orang review punya sabar2…hehe

  17. Sendra says:

    >sampai hati kau tanya kat aku soalan macam tu bean..kau lah antara nama terawal yang keluar dalam kepala otak aku masa aku mula2 menulis semula ni tw..bean bean bean..kau ada dengar2 tak suara aku kat sana?

  18. BeaN MorENo says:

    >sendra – wah dah paidai majuk dah ko kan..pernah kene tampar tak?haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s