>BLOG REVIEW | THE SHARKOX

>

BLOG REVIEW | THE SHARKOX

Selamat malam guys,

Dah lama eyh saya tak buat sedekah blogging.Dah lama tak review blog lain.So hari ni saya terasa macam nak buat amal jariah kat maya.Hari ni saya nak review satu blog nama dia Sharkox.Pernah masuk tak?Kalau blom jom layan …

Interface :



Actually mamat ni dulu suka komen-komen blog ni tapi sejak dua menjak tiga menjak ni dah takde.Takpe mungkin dia sibuk sekarang sebab dah ramai peminat.

Komen Bean Moreno :

* Interface dah menarik memang masuk je terang hati nak membaca.Cuma satu je kasi balance sikit ang punya sidebar dengan body post.Sidebar ang sangatlah comel.hak3…

* Apa yang buat blog ni bagus pada pandangan mata kasar bukan sebab owner dia kacak tapi cara dia elaborate isu memang sempoi.

* Dia pandai guna kartun untuk ceritakan isu yang dia nak up.Saya memang suka tengok ayat dalam cloud kartun dia.

Sorrylah bro kalau saya terlebih komen sebab itu citarasa saya.Kalau tak nak ikutpun takdehal sebab itu blog hang dan saya tiada hak ke atas blog itu.hahah…Tapi apa yang boleh saya rumuskan blog ang memang best!

Blog Name : The Sharkox
URL : http://thesharkox.blogspot.com/
Blogger : Sharkox

p/s :

* boleh ajar saya buat kartun tu tak?hahaha
* Jangan angpun tutup blog macam apyzs dah le…Review terus close blog

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blog Review, Bloggers, Blogwalking, The Sharkox. Bookmark the permalink.

20 Responses to >BLOG REVIEW | THE SHARKOX

  1. Encik Tikus says:

    >belog itew bile lagi bean ? LOL xD

  2. >baru tau itu blog ^__^

  3. BeaN MorENo says:

    >nisa – apa lagi pi ushar!

  4. Mknace says:

    >:)🙂🙂 terbaeekkk!!!!

  5. BeaN MorENo says:

    >Mknace – apa yang terbaek!

  6. Liza says:

    >baguslah, good to read entry pasal review of other blogs, suka!!!

  7. BeaN MorENo says:

    >Liza – thanks sis…saje je buat

  8. >lukisan sharkox memang sangat gempak..huhu..orangnya pun peramah je anon tengok..

  9. Puan Capa says:

    >comel!!!orang dia pon comel😛

  10. The Sharkox says:

    >Damn…aku tak sangka ada orang nak review…. aku tak suruh pun…gila bangga…hahahahahahthanks Bean…. serius aku berterima kaseh kat ko…….terharu..sori la pasal tak komen pasal kadang2 aku baca then orang lain dah komen benda yang sama.. jangan riso bro, aku memang selalu singgah sini….damn terharu… 1st time orang review blog aku….

  11. mie says:

    >uihh!!gue baru nak terjah…

  12. BeaN MorENo says:

    >Saya anon – tulah sangat unik that y saya review

  13. BeaN MorENo says:

    >puan – isk anda sudah ada uawis sila ingat

  14. BeaN MorENo says:

    >The Sharkox – aku kagum dengan penulisan ko…Damn aku memang admire kartun ko

  15. BeaN MorENo says:

    >mie – pi terjah sangat unik

  16. mijae says:

    >bean..aku admirer bini ko…lalalalalariksssssssssssssssss

  17. (One) SiTi* says:

    >weheee…memang kartun dia mantop2..suka tengok kartun tu,baca pun rasa santai je, walaupun isunya hotRecent post:Template Ringan untuk Blog

  18. BeaN MorENo says:

    >One(siti) – haah..samalah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s