>NAZMI RAJA LAWAK 5 – AKU LUPA

>

NAZMI RAJA LAWAK 5 – AKU LUPA

Selamat malam guys,

Asyik sibuk pasal AJL lupa ada satu program yang saya terlupa nak review iaitu Raja Lawak 5.Korang tengok tak?Last week saya tak tengok sebab agak busy.Tapi lepas saya blogwaling ke blog adik saya sendiri Aini makan terlihat satu video.Saya tertarik dengan peserta ni dan lepas usha kesemua peserta saya rasa minggu ni dialah King.Kalau korang tak tengok lagi jom usha sama-sama …

Komen Bean Moreno :


* Persembahan dia energetic dan memang lawak.Keyword dia just Saya Lupa.


* Kelebihan dia ialah dia pandai cari spot, nada dia agak menarik dan mimik muka dia memang lawak sekali tengok macam David Teo.


* Nazmi pandai bajet time tu yang buat persembahan dia menarik.


p/s :


* Korang rasa dia ni lawak tak?
* Organizer Raja Lawak 5 silalah jangan jemput David Teo lagi.Saya tak faham apa yang dia nak sampaikan dalm komen dia…Kalau dia datang komen blog saya ni memang boleh buat saya tergolek-golek ketawa dan migren.Susah-suah ko jelah masuk Raja Lawak David Teo.hahaha

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Lawak, Nazmi Raja Lawak 5, Raja Lawak 5, Raja lawak Minggu 1. Bookmark the permalink.

12 Responses to >NAZMI RAJA LAWAK 5 – AKU LUPA

  1. Liza says:

    >dibandingkan peserta lain, dia nie mmg kelakar…

  2. BeaN MorENo says:

    >Liza – haah…betul3

  3. >haha..byk kali aku tgk scene ni..rasanya lawak dia biasa je..tp semangat dia tu yg buat kelakar tak ingat..punch line dia yg mkn guna kaki tu mmg terguling aku. kahkah..musim ni mcm best je..psl bkn ada jgk group lain yg lawak..bleh layan tiap2 minggu ni. ngehh..Jejaka Terhangat: Kenapa Perlu Malu Menonton Kartun?

  4. BeaN MorENo says:

    >jejaka terhangat – aku rasaoun macam tu

  5. ainihussin says:

    >hye nok. xreti reti nak link blog i ke? haish~

  6. BeaN MorENo says:

    >sipen – dah link lah

  7. Wan Gerrard says:

    >alamak ape aku buat kat sini, aku lupa! hahaha terbaik gak die ni, kreatif

  8. BeaN MorENo says:

    >wan gerrard – tulah rasa2 ada peluang menang tak?

  9. Puan Capa says:

    >hahahaha!!!!lawak2!!!!oh!saya lupa!nak mandikan uwais..lupa plak.

  10. Puan Capa says:

    >hahahaha!!!!lawak2!!!!oh!saya lupa!nak mandikan uwais..lupa plak.

  11. BeaN MorENo says:

    >Puan capa – kang lupa betul2 baru tau

  12. CikLilyPutih says:

    >bean,mamat tu memang kelakar lah. pandai dia tiru davis teo..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s