>INFO HARI AHAD

>

INFO HARI AHAD

Salam Ahad guys,

Pagi ni saje buat entri lagha untuk dikongsikan.Mana tau korang just nak release tension or nak isi masa lapang dengan membaca so boleh baca entri kat sini.Macam yang korang tau hari ni ada beberapa event penting dan juga beberapa perkara yang berlaku.So saya nak share apa yang akan berlaku hari ni.

1. Main Badminton GPlusMy

Hari ni ada satu invitation main badminton kat PJ yang dianjurkan oleh Nuffnang untuk GPlusMY so sesiapa yang suka main badminton  boleh lah join.Saya rasa macam nak pergi tapi kena beli raket dulu lah sebab dah lama tak main badminton.

2. Anugerah Juara Lagu (AJL)

Macam yang korang tau malam ni Anugerah Juara Lagu.Actually saya agak kureng sikit tengok anugerah-anugerah ni tapi disebabkan ramai yang dah tulis psala ni maka rasanya terasa macam nak tengok sebab ramai artis best-best macam Faizal Tahir, Meet Uncle Hussein, Kumpulan A.P.I, Aizat dan ramai lagi.So jangan lupa bukak TV3 malam ni ye.Korang rasa siapa dapat Anugerah Juara Lagu? Kalau saya rasanya Faizal Tahir dengan Lagu Hanyut.

3. Piala FA England 

Malam ni ada match best.Pertembungan 2 musuh tradisi dalam BPL tapi dalam perlawanan Piala FA antara Man U dengan Liverpool.Perlawanan malam ni agak berbeza sebab Liverpool turun dengan Coach baru!Welcome back King Kenny (Kenny Daglish).Harap-harap kehadiran King Kenny menggantikan si tua Hodgson boleh ubah keadaan.

4. Blogger dalam Kerabat Haji Dollah

Terkejut bila baca entri cousin saya Terompah Caring pagi tadi.Keluarga kami dah mengalami pertambahan bilangan blogger.hak3…Adakah saya yang pengaruh?Owh mintak maaf ye saya tak pernah pengaruh sesiapa.So dengan pertambahan bilangan blogger ni harap-harap macam-macam idea akan muncul.Selamat Berblog! 

5. Blog Aggregator Ada Masalah

Yang ni agak buat saya sakit otak…Pagi tadi ingat nak ping blog tetiba semua blog aggregator down mungkin Kon sibuk kot.Boleh dikatakan ketiga-tiga blog aggregator macam Gengblogger, Selangorbloggers, dan Johoreanbloggers tak boleh nak bukak.Harap-harap masalah settle dan tak lama macam dulu.So korang boleh lah ping entry korang via facebook ye sebab banyak page yang available.

p/s :

* Saya bukan obses tapi saya buat disebabkan minat!Berblog merupakan minat saya dan saya akan menulis bukan untuk traffik…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Genblogger, Info, Personal. Bookmark the permalink.

12 Responses to >INFO HARI AHAD

  1. Puan Capa says:

    >yeah!blog bukan utk traffic!

  2. phreak-id says:

    >Jangan risau. Malam ni United turun 2nd Team. Sebab end of season, rombakan besar-besaran united akan berlaku. Semua kuda-kuda tua akan pencen.Glory Glory Man United!Terbaru > Senjata Menawan Suami : Payudara! > phreak-id = Glitterati+ a.k.a GPlusMY akhirnya > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  3. >hurmm… tak dapat join main badminton tue…. kem salam kat member blogger yg datang….

  4. mijae says:

    >kalau mlm ni pak cik ferhingusan turunkan rafael mesti AJL si hafiz menang sebab dua2 memiliki rambut sarang tebuan haha

  5. black_mel says:

    >@badminton x dpt ikot..jauh..@ajl maybe tgk…tp nak cari website streaming..mybe ikot tonton boleh kot..x try lg..@Man U vs Liverpool kena pegi kedai mamak..go Man u..hehe…;) finally..yes..blog sbb minat..;)

  6. BeaN MorENo says:

    >Puan – betul puan saya rindu seyh zaman dulu 2008

  7. BeaN MorENo says:

    >phreak-id – aku nak usha strategi King Kenny je…kalah menang tolak tepi

  8. BeaN MorENo says:

    >hazman -aku pun tak pi

  9. BeaN MorENo says:

    >Mijae – malam ni Faizal Tahir lah menang!

  10. BeaN MorENo says:

    >Black_mel – Kita lain orang lain mungkin fikir lain bro…Kita memang berblog untuk relase tension tapi ada juga traffichunter

  11. maverick says:

    >blog bukan untuk trafik tapi utk duit…;pyeah..FT!

  12. BeaN MorENo says:

    >maverick – kalau dah fokus duit tu dah tentu nak kena ada traffik kan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s