>SORRY BUKAN TAK NAK TOLONG TAPI…

>

SORRY BUKAN TAK NAK TOLONG TAPI…

Selamat petang,

So sementara nak tunggu ainsepet saya nak up satu entry pendek.Apa yang korang nampak perubahan yang berlaku dalam blog ni?Jawapannya ialah sudah tiada shoutmix…Saya nak mintak maaf kat korang…Actually saya bukan dah tak nak bagi korang letak link korang dan saya bukannya kedekut…

Saya buang shoutmix bersebab dan salah satu sebabnya ialah ramai yang salah guna.Saya letak untuk bagi kemudahan pada yang lain supaya boleh kongsi traffik tapi ada orang dengan selamba letak link benda lain.Macam dulu letak dapat wang tapi lepas yang join dapat wang tak dapat-dapat wang maka warga youthsays pulak bikin panas.So untuk adil dan orang tak menyumpah saya cakap shoutmix saya spam maka saya buang dari pandangan.

Sebab yang lain ialah saya tengah nak usha line pasal kesan-kesan tiada shoutmix.Dah lama tak buat research pasal blog ni.Nanti saya share dengan korang.Samada saya pasang balik or tak itu bergantung pada keputusan research saya nanti.Tapi korang refer entri ni kalau terasa shoutmix tu penting or tak?Tak semestinya shoutmix je yang boleh buat kita berkongsi traffik ye…

p/s :

* Korang rasa patut atau tidak blogger pakai shoutmix?
* Saya tak tiru sesiapa saya just nak buat research untuk diri sendiri je.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Shoutmix, tips blogging. Bookmark the permalink.

11 Responses to >SORRY BUKAN TAK NAK TOLONG TAPI…

  1. J.M.R says:

    >bean, pasni wt le kesimpulan psl entri nih.mksud ak camne efek kt blog tnpa shoutbox:-)

  2. BeaN MorENo says:

    >JMR – itu sebenarnya yang aku nak buat bro

  3. >akak pulak kena buang jap sbb ada 2 orang sewa tapak iklan..

  4. BeaN MorENo says:

    >kak ina – tu rezeki

  5. YUL says:

    >bro, lepas nie pakai shotbox fb je senang,

  6. Puan Capa says:

    >ala..camne nak shout2 kat encik bean ni..hehe..shout award la

  7. phreak-id says:

    >komen lagi besh untuk tarik traffic dari tinggal ayat kat shoutbox. mcm aku, shoutbox tu terpaksa aku biarkan (walaupun aku tak pernah check) sebab aku tak terlayan. hahaha. yang penting bean, cuba tgk ada effect tak? aku pun nak tahu result dia.Terbaru > 10 Kelebihan Coca Cola > Lelaki di Utara Banyak Main Cinta Dengan Wanita Thailand? > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  8. BeaN MorENo says:

    >Yul – FB punya terlalu berat!

  9. BeaN MorENo says:

    >Puan Capa – saya tau puan tak memerlukan sb sebab puan tukang komen paling unggul dalam blog ni

  10. BeaN MorENo says:

    >phreak – aku memang suka buat testing…nanti aku bagitau

  11. amry says:

    >aku ada buat entry pasal SM ni..memang ada yang aku tak puas hati, tapi aku still pasang lagi la widget tu….sekadar pasang jer…tak tgk sangat pon widget tuuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s