>KATY PERRY – FIREWORK

>

KATY PERRY – FIREWORK

Selamat malam, 

Dah dua hari asal malam je mesti ada lagu.Actually ni adalah satu cara sharing.Apa korang ingat blogging tips je ke kena share.Lagu pun kena share tau.Tak salah sebab kadang-kadang lagu tu ada maksud tersendiri so bolehlah kongsi apa yang korang rasa.Rasanya lgu ni kira single terbaru Katy Perry yang tengah top.Macam yang kita tau Katy Perry ni lagu dia ada makna dan lirik dia tulis sendiri.Ok jom layan sat …

Katy Perry – Firework [Download Here]
Lirik Firework :
Do you ever feel like a plastic bag
Drifting throught the wind
Wanting to start again

Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in

Do you ever feel already buried deep
Six feet under scream
But no one seems to hear a thing

Do you know that tehre’s still a chance for you
Cause there’s a spark in you

You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you’re a firework
Come on show ’em what your worth
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
As you shoot across the sky-y-y

Baby you’re a firework
Come on let your colors burst
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
You’re gunna leave ’em fallin’ down-own-own

You don’t have to feel like a waste of space
You’re original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you’re reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it’s time, you’ll know
You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
Like the Fourth of July

Cause baby you’re a firework
Come on show ’em what your worth
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
As you shoot across the sky-y-y

Baby you’re a firework
Come on slet your colors burst
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
You’re gunna leave ’em fallin’ down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It’s always been inside of you, you, you
And now it’s time to let it through

Cause baby you’re a firework
Come on show ’em what your worth
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
As you shoot across the sky-y-y

Baby you’re a firework
Come on slet your colors burst
Make ’em go “Oh, oh, oh!”
You’re gunna leave ’em goin “Oh, oh, oh!”

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Komen Bean Moreno :
* Kalau kita baca betul-betul lagu ni ia berkisar pasal keluarkan kasedihan dalam diri.Kita tak patut bersedih dengan apa yang menimpa diri kita sebaliknya ceriakan diri kita dan keluar dari kesedihan.
* Fireworks merupakan satu simbol keceriaan.Sebagai contoh setiap kali festive mesti ada guma firework then orang melompat kegembiraan.
* Even Katy Perry cantik tapi kira balance la cantik (campur seksi) dan lagu-lagu yang best.
p/s :
* Bilalah Malaysia nak ada talent yang buat satu album 80% lagu jadi hits kat radio?* Apa pendapat korang tentang lagu ni dan Katy Perry?


About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Katy Perry Firework MP3, Download Mp3, Katy Perry, Katy Perry - Firework, Lirik Lagu Firework Katy Perry. Bookmark the permalink.

10 Responses to >KATY PERRY – FIREWORK

  1. Liza says:

    >katy perry ni boleh masuk skit, kalau lady gaga kureng skitlah

  2. starsyeea says:

    >terjatuh cinta sma lagu ni…hehe…suke2 :)katy pery punye muka unik…cam patung plastik…heh!

  3. eykameow says:

    >yess aku memang suka lagu dia dan termasuk org nya sekali….awwwww…lagu ni mmg penuh makna drpd lady gaga?! err😛

  4. iniialahaku says:

    >ni 1sy yime dgr lgu ni…best gak..cambest je lrik dia..tpi lgi minat yg dia feat ngan 3oh3, starstruck..

  5. Puan Capa says:

    >kate perry seksi ke??urmmm

  6. BeaN MorENo says:

    >Liza – memang boleh masuk…Lady Gaga adayang boleh ada yang bahaya

  7. BeaN MorENo says:

    >starsyea – samalah kita nak bercinta dengan katy perry tak boleh

  8. BeaN MorENo says:

    >eyka – yups aku tau ko memang minat katy sebab masa worldstage ko tunggu sampai abis

  9. BeaN MorENo says:

    >iniialahaku – hehe lagu starstruck tu aku minat VC dia je

  10. BeaN MorENo says:

    >Puan – seksilah jugak dari siti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s