>FAIZAL TAHIR – HANYUT

>

FAIZAL TAHIR – HANYUT

Salam guys,

Apa bikin malam-malam ni.Dah dinner?Ok malam ni saya nak share satu lagu yang boleh dikatakan baru jugaklah.Actually saya bukan kipas susah mati Faizal Tahir.Saya just suka lirik-lirik dia sebab kebanyakkannya simbolik dan macam yang saya dah emntion dalam entri Kenapa Artis Kena Buat Lirik Sendiri, Faizal Tahir adalah satu dari icon yang talented.Ok jom layan lagu ni :

Faizal Tahir – Hanyut [Download Here]

Lirik faizal Tahir – Hanyut :
Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku
Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku
Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu
Ulang Chorus
Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka
Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

Komen Bean Moreno :
* Lirik lagu dia memang touching kalau nak ikutkan memang ada kene mengena dengan apa yang saya lalui.
* Faizal Tahir merupakan satu talent dalam Malaysia yang patut dicontohi sebab kreatif dan uga sangat cool.
* Untuk pengetahuan korang lagu ni adalah OST Ahmad Durah dan memang kenalah lagu ni dengan cerita tu.
p/s :
* Kalaulah ada 10 Faizal Tahir memang Industri muzik Malaysia Boleh Up.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Faizal Tahir - Hanyut, Download Mp3, Faizal Tahir, Faizal Tahir - Hanyut. Bookmark the permalink.

6 Responses to >FAIZAL TAHIR – HANYUT

  1. amry says:

    >sepoi gak lagu ni, beberapa kali gak dengar tapi tak tau tajuk.maklulah tak follow sangat.lagu faizal ni sempoi2 gak.lain dari yang lain la

  2. BeaN MorENo says:

    >amry – haah..memang betul beb…ada keunikan

  3. honey amour says:

    >i like faizal tahir..lagu² nya memang best…

  4. BeaN MorENo says:

    >honey – saya pun sama

  5. Puan Capa says:

    >like byk2 kali ♥

  6. BeaN MorENo says:

    >Puan capa – apasal?haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s